Tak doverovat by som doverovala v takych veciach, na ktorych nema tato vlastnost vplyv. Cize napriklad nedohadovat sa s nim na dovolenkach pol roka dopredu
Neviem či by som dôveroval, ale už neočakávam od nikoho nič, aspoň nie som tak sklamaný
, vačšina ludí aj tak povie niečo len z nudy, alebo mu to v tú chvíľu vyhovovalo, ale keď ide na skutok tak ten sa nedeje...hlavne keď nemá čo z toho získať.
v niektorych mozno ano, zalezi na tom, o co by islo a ako by sa v tych konkretnych veciach javil.
ale inak mam velky problem s doverou ludom, proste ak dakto rozprava nepravdepodobnu prihodu, mam tazkost verit. ak nebodaj este v nej spomenie nieco, co viem s urcitostou, ze nie je pravda, tak uz celu prihodu to pre mna znacne spochybnuje - a vsetko ostatne, co by mi povedal a co by sa mi zdalo nepravdepodobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
, vačšina ludí aj tak povie niečo len z nudy, alebo mu to v tú chvíľu vyhovovalo, ale keď ide na skutok tak ten sa nedeje...hlavne keď nemá čo z toho získať.
myslíte, že Ďurko môže zjesť chleba s horčicou, keď nemá rád cibuľu?
neviem prečo
ale inak mam velky problem s doverou ludom, proste ak dakto rozprava nepravdepodobnu prihodu, mam tazkost verit. ak nebodaj este v nej spomenie nieco, co viem s urcitostou, ze nie je pravda, tak uz celu prihodu to pre mna znacne spochybnuje - a vsetko ostatne, co by mi povedal a co by sa mi zdalo nepravdepodobne.