duša- čo je to ??? je to subor našich schopnosti, zažitkov, spomienok atd?ak takto chapeme našu dušu tak potom duša neexituje, prečo?? človek pri autonehode stratil pamat v dosledk uderu do hlavy,keby duša nebola vysledkom mozgove činnosti určite by ludia nestracali pamat, mali by ju večne v pamati-dusi. Alebo stary semilny človek, jeho schopnosť dusevne tvorit je obmedzovana mozgovou kapacitou,, alebo alzhaimer... skratka duša žial nema taku funkciu, treba ju chapat neak inak,, ale ako? ja neuveritelne hrozne rad chapem dušu ako tvoriveho ľudskeho genia, subor všetkeho, čo ludia vyprodukovali mozgom,,, v mojom chapani je dusa niečo ako ludka kultura, le len v tej jej tvorivej časti. teda duša je v mojich očiach TVORIVA ENERGIA LUDSTVA, a nie jednotivca. čo vy nato???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
3. peter piper o 21 gramov lhasi je preto, lebo sa posere a posti lebo stele sa musia vyplavit tie zvysky. aspon si ja tak myslim