No name spieva v jednej pesnicke Upalia ta so mnou - "...tak radsej skusme zit a mylit sa, ako umriet bez omylu..."
urcite je lepsie nieco robit, aj ked urobis chyby, lebo aky mal zmysel zivot, v ktorom si nic neurobila? Myslim, ze keby som umieral, tak by som bol spokojnejsi z naplnenym zivotom plnym chyb, ako s prazdnym zivotom bez chyb...
Da sa to jednoducho prirovnat. Kto nic nerobi, nic nepokazi - inak povedane, kto nic nechce v zivote dosiahnut, tak len sedi na zadku a robi to co ma, nic navyse.
To su ludia co sedia na jednej pozicii desatrocia, hlavne hovorim napriklad o takych klasickych pasovych robotnikoch alebo nizsich poziciach.
A kto nieco robi, ma vyssiu perspektivu. Tj pracuje na sebe, i ked sa potkne, znova sa postavi a ide dalej. Pady ho zoceluju. TJ by som volil druhu moznost.
Ked nieco pokazis, len sa poucis, a nabuce uz budes vedit.
casto sa pytamci mam necourobit s tym ci tamtym?v laske mozes napriklad nieco urobit ale nic nemusis pokazit alebo tym nic nepokazis,lebo castonemas co stratit.
dobre uz odbacam od temy trocha.
zalezi to aj od too co a kde mozes niecourobit alebo neurobit.a treba skusit setko.a ako tuto Avra hovori:na chybach saucis. tak si uz len treba vybrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
2. Črepy môžu priniesť aj šťastie aj smolu - podľa toho či zasiahnu svokru alebo teba
urcite je lepsie nieco robit, aj ked urobis chyby, lebo aky mal zmysel zivot, v ktorom si nic neurobila? Myslim, ze keby som umieral, tak by som bol spokojnejsi z naplnenym zivotom plnym chyb, ako s prazdnym zivotom bez chyb...
A nad črepmi sa netreba pozastavovať - vyhodiť ich a tešiť sa z toho, že si kúpite novú vázičku, ktorá zapadne podstatne lepšie do interiéru
Da sa to jednoducho prirovnat. Kto nic nerobi, nic nepokazi - inak povedane, kto nic nechce v zivote dosiahnut, tak len sedi na zadku a robi to co ma, nic navyse.
To su ludia co sedia na jednej pozicii desatrocia, hlavne hovorim napriklad o takych klasickych pasovych robotnikoch alebo nizsich poziciach.
A kto nieco robi, ma vyssiu perspektivu. Tj pracuje na sebe, i ked sa potkne, znova sa postavi a ide dalej. Pady ho zoceluju. TJ by som volil druhu moznost.
Ked nieco pokazis, len sa poucis, a nabuce uz budes vedit.
Sak to je ocom zivot, nic nerobit??? Sak by sme sa zblaznili od nudy... treba robit vsetko a sem-tam nieco aj kazit.
O tom je zivot, o tom je sranda...
dobre uz odbacam od temy trocha.
zalezi to aj od too co a kde mozes niecourobit alebo neurobit.a treba skusit setko.a ako tuto Avra hovori:na chybach saucis. tak si uz len treba vybrat
2. smola je už len keď sa rozbije ten predmet...