tak clovek by mal podla mna odist zo sveta dostojne, ked sa dostojne narodil. Eutanazia predstavuje riziko zneuzivania a odstranovania ludi. Kedze korupcia vlaaadne svetu
Peter_piper ja myslim ze clovek musi svoj pohar vypit az do dna inak nikdy nenaplni svoj zivot. zivot je prave o tom ze ho musis vypit do dna ci uz bude horky a ci sladky, bez toho zivot nema zmysel...
ok ako chcete, ja nechcem byt zbabelcom co uteka z bojiska, chcem vypit svoj pohar az do dna, vypit to co mi osud ,Boh, prozretelnost (nazvite ako chcete) pripravi...pre mna ma zivot zmysel iba vtedy ked budem moct povedat ze som spravil vsetko co bolo v mojich silach. Chcem zomret az ked budem pripraveny, ked spravim splnim a prezijem vsetko co som mal...
ja som zaa!! keby mam skoncit co ja viem so svalovou dystrofiou.. a nie som sa schopna ani sama zabit.. tak by som cela aby ma zabili!!!
a co sa tyka zneuzivania.. tak Hitler to dost zneuzival.. zrejme preto je to teraz take opatrne.. (robila som o tom seminarku.. keby potrebujes nejake blizsie info)
4 18hangar18: Spomen si na to ked sa budes ledva hybat, budu ta musel krmit, kazdemu budes len na obtiaz, cele dni budes len lezat na posteli a nebudes sa vladat ani pohnut, nebudes moct ani poriadne spat, budes sa v posteli postavat a ktovie co vsetko este... Ak by som sa nevedel o seba postarat sam urobil by som to uz len koli druhym aby so mnou nemali sracky.
chaotickitt: pokial viem v CZ to nedavno prijali, v holandsku std. sa to vykonava, podla mna to musi byt urcite prisne kontrolovane, ved to by sme sa mohli pohodlne zbavit hockoh
S eutanaziou suhlasim uz len preto ako tu bolo spomenute ked ma niekto neviliecitelnu chorobu tak naco sa ma zbytocne trapit.Je to moj zivot s ktorym si mozem robit co chcem a ziadne zakony by ma nemali obmedzovat.
mozes robit, to co ti zakon nezakazuje a samovrazdu nazakazuje, cize ta neobmedzuju, tu ide skor o moralku a nepisane zakony spolocnosti, iste pravidla formovane a tvorene na zaklade ludskej skusenosti, no nie su zachytene v knihe, ale kazdy o nich vie, resp. by mal
aj mna napadlo ze keby mi to zakazali tak spacham samovrazdu lenze v nemocnici, kde na to nie je moc veci, a v tazkej chorobe, pri ktorej sa nebudem moct hybat, no neviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a sebe?no i ked ten zivot cloveku moc neptri podla mna,tak moze
ked raz niketo nechce zit, preco by sa mal trapit...
TAF
pätstokrat yesss za interupciu
homosexuali su super!
fico je debil
samovrazdy su hrozne, ved sme sa o to pokusali, vieme, ako sa clovek vtedy citi
moje naj naj naj je toto a tamto...
neviem, co bude po srmti, pojdem do neba najskor?
a uz nemame o com kecat?
a co sa tyka zneuzivania.. tak Hitler to dost zneuzival.. zrejme preto je to teraz take opatrne.. (robila som o tom seminarku.. keby potrebujes nejake blizsie info)
Ale riesit eutanaziou nejake problemy s laskou a podobne je zbabelstvo a tam som proti.
to je blbost jak topanka v papuly...
no a ked nepristupia k tomuto kroku tak ten cvok vyskoci z okna alebo podobne..
no konecna