Naši chceli, aby som tam išla. Pokiaľ viem, mala by to byť schopná škola. Ja som odmietla (lebo sú tam skúšky z evanjelického náboženstva a ja som katolícka ateistka , ale ak si veriaca, tak by si to mala vyskúšať...
Som pokrstená, mám aj prijímanie, ale neverím. Aspoň nie v takej forme, ako o ňom hovorí cirkev. Myslím, že je dnes na tom rovnako dosť veľká časť "veriacich". Chcela som hlavne vyzdvihnúť absolútnu nespojitosť a nezlučiteľnosť mňa s evanjelickým lýceom a nenapadol mi lepší názov ako katolícka ateistka
@hellium suhlas, o tyzden maturujem a sice je toho hrozne vela nikdy by som nemenila, to ze na inych krestanskych (prevazne katolickych) je bordel neznamena ze aj na tejto. anglina na urovni C1 a na nabozku vam nikto netlaci kaleraby do hlavy .. odporucam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» en.wikipedia.org/wiki/Christian_...
Som pokrstená, mám aj prijímanie, ale neverím. Aspoň nie v takej forme, ako o ňom hovorí cirkev. Myslím, že je dnes na tom rovnako dosť veľká časť "veriacich". Chcela som hlavne vyzdvihnúť absolútnu nespojitosť a nezlučiteľnosť mňa s evanjelickým lýceom a nenapadol mi lepší názov ako katolícka ateistka
Napíšem ti TSku, absolvovala som to tam bez ujmy