Podla mna v tom mnozstve ludi sa musi najst niekto "ten pravy" s kym si druhy clovek bude pasovat...len neverim na to, ze by to mala byt nevyhnutne len jedna jedina osoba.."tych pravych" je viac a to ze sa spozname prave len s jednou z tych osob a je nam s nou supersky, neznamena, ze s niekym inym by tiez nebolo...eew takze vlastne verim ale neverim..neviem
Áno, ale súhlasím s @2 , stotožňujem sa s tým, že "tých pravých" môže byť aj viac. Rovnako si myslím, že aj keď to netrvá navždy, tak to neznamená, že to nebola "pravá láska".
Existuje, ale to vies posudit az tesne pred smrtou. Povedat po dni, mesiaci, roku, desatrociu o niekom, ze je ten pravy/prava je podla mna padnute na hlavu, lebo nikdy nevies co sa moze stat.
Ja som moc komplikovany nato, aby som si s niekym pasoval ale nestazujem si nato.. Prave naopak, nespolieham sa na nikoho a nic neocakavam, takze jedine, co ma trapi, som ja
Pravý je ten, koho sa rozhodneš milovať za každých okolností (teda v dobrom i zlom) a on ti to dovolí a bude robiť podobne. Ten s ktorým máš spoločné to podstatné v živote, a pozeráte na ten istý cieľ vášho priateľstva a vášho partn. vzťahu. Žiadne skúšanie si niečoho, nezaručí životnosť vzťahu do smrti, lebo predsa učiť sa spolu vychádzať musíte celý život. Ak ste sa tak rozhodli...
@15 Spoznávať človeka je ako stáť uprostred šíreho nekonečného lesa, a jediné čo je rozumné je, ísť stále vpred a nezastaviť pred ničím, z ničoho čo tam stretneš nemať strach... Lebo inak by si to nemusel prežiť...
Každý si pod tým pojmom predstaví niečo iné, takže hlasovanie nemá veľmi zmysel, keď každý hlasuje o inom. Lepšie by to vyzeralo ako fórko bez možností, lebo ľudia by sa museli obsiahlejšie vyjadriť, ako vnímajú problematiku.
isto hej. na svete je ~3 a pol miliardy zien (ano, viem, niektore su vekovo nevhodne, zadane, blablabla, to je teraz jedno, ide o to, ze ich je proste mega vela) a bolo by velmi arogantne predpokladat, ze som na tolko unikatny clovek, ze pre mna neexistuje idealna partnerka. na druhej strane, sanca, ze sa najdeme, nieje zrovna vysoka. niesu to sice boh vie ake vyhliadky, no vyhovuje mi to omnoho viac, nez byt v nefunkcnom vztahu, v akom je dneska najmenej 90% ludi a predstierat, ze som stastny a spokojny.
@forte ja mám aj pravú obličku aj pravé ucho aj pravý prsník.. čiže existuje aj tá pravá aj to pravé aj ten pravý. a či budem mať tieto pravé veci navždy je relatívne, ale myslím, že budem. takže aj navždy.
neviem.mozno je 'viac tych pravych' rozlezenych po svete,s ktorymi si rozumiete,je tam pritazlivost a tak vsetko,ale ked najdete toho jedneho,tak na ostatnych uz nezalezi.
Istú dobu pri istom človeku som si to, žiaľ, naivne myslela. Tak, že som bola o tom skalopevne presvedčená a nikto by mi to nevytrieskal z hlavy.
Dnes s dotyčným ani niesom v kontakte a ani mi nechýba... a to "akože osudové" ČOSI, čo medzi nami bolo, mi príde akurát tak ani dobrý joke.
Videla som XYZ šťastných, zamilovaných, kompatibilných, harmonických a dokonale si rozumiacich párikov ... čo viem, ani v jednom prípade už pár netvoria.
Niesom nejaký zatrpknutý cynik, sama som momentálne šťastná a zadaná, ale lásky až za hrob patria do Disneyoviek, nie do reality.
Nie. Existujú ľudia, ktorí si sú sympatickí a nesympatickí. No nikto ma neprinúti, aby som bol s nejakým človekom len preto, že je to môj osud, že sme si určení a podobne. Zabudnite. Na základe toho, že každý má mať svoju pravú lásku, by som mohol povedať, že každý má aj svojho úhlavného nepriateľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
...a vlastne ani taky mozno neexistuje.
Ale bez srandy, asi @3.
Dnes s dotyčným ani niesom v kontakte a ani mi nechýba... a to "akože osudové" ČOSI, čo medzi nami bolo, mi príde akurát tak ani dobrý joke.
Videla som XYZ šťastných, zamilovaných, kompatibilných, harmonických a dokonale si rozumiacich párikov ... čo viem, ani v jednom prípade už pár netvoria.
Niesom nejaký zatrpknutý cynik, sama som momentálne šťastná a zadaná, ale lásky až za hrob patria do Disneyoviek, nie do reality.
je to individuálne, nie každému je v živote súdený...