Jasne že exzistuju!(nemyslim si to kôli tým videám,je jednoducho hlúposť aby sme boli v celom vesmíre len my)
Ale tie videá...hmm,na také veci zvyčajne neverím,ale je to až príliš reálne na to aby to bola nejaká montaž.To predsa každy rozpozná...aspom myslim...dúfam...ale čo už,jednoducho exzistuju.
Urcite existuju vesmir je obrovky, lenze velmi tazko s nejakymi stretneme...mozu byt neskutocne daleko, ved len z najblizsej hviezdy (po slnku) je to k nam 4 roky rychlostou svetla, a ta rychlost nie je dosiahnutelna... takze neviem ci by sa nejakym muzickom k nam chcelo trepat, napr 10 000 rokov
k tym videam co tu niekto postol - FAKE kto veri tomu ze nie by nemal pozerat hviezdne vojny
Súhlasím s azizi, že ak aj neexistujú mimozemšťania, určite existuje nejaká iná forma života A myslím, že si ju ani nedokážeme predstaviť a ak by sme s ňou prišli do kontaktu, je možné, že by sme o tom ani nevedeli. Naozaj neviem...
presne tak, podla mna to tiez nebudu zeleny muzickovia... vsak aj na zemi je tolko foriem zivota...mozu to byt kludne len nejake nebunkove formy, ako u nas virusi... tazko povedat, my sa to urcite nedozvieme
9,Kubooo,preco tak odpisujes inych?Nehovorim ze ja tomu verym,(niesom si isty),ale tomu kto tomu celkom very nehovorym ze je blazon a kto tomu nevery nehovorym nech tomu very.
Jednoducho som dost tomu nepochopil ako si to myslel s tymi hviezdnymi vojnami.To ma byt akoze odporucanie pre tych,ktory tomu veria?Je to smiesne...
ja som nikoho nijak neodpisal, ale tak uznaj, keby to bolo skutocne mimozemske teleso, tak by to dopadlo len tym ze by video bolo na youtube? ziadne spravy v mediach na internete, proste nic? takychto videi je vela, su sice niektore aj skutocne natocene, ale vzdy je na to vysvetlenie, ja sa v tom nevyznam, tak neviem ti to presne povedat. Ale ak veris ze to nepochadza z nasej planety, kludne, ja ti tvoj nazor neberiem...
Podla toho co myslis pod pojmom mimozemstania. Pochybujem, ze zelene stvorenia s tikadlami, ale nejake ine civilizacie urcite. Mozno su vo vyvoji daleko za nami a mozno naopak a raz nas mozno pridu pozriet
poznam viacerych mimozemstanov, myslim, ze uz ma nakazili a davno som na nich i ja premenena ale pssst, nechceme nikoho vystrasit, inak je nas tu uz vela... hotova invazia x)
boooze Kubooo si fakt dmnt si vsimas videa ako rychlo tie ufa letia?
aj na Jojke alebo na Mrakzize bolo v Spravach ze jedne is natacal silvester z okna a nieco modre tam stalo a zrazu to len tak odeletelo....a nechapem ako stym suvisia hviezdne vojny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
cize je to jedno
Jasne že exzistuju!(nemyslim si to kôli tým videám,je jednoducho hlúposť aby sme boli v celom vesmíre len my)
Ale tie videá...hmm,na také veci zvyčajne neverím,ale je to až príliš reálne na to aby to bola nejaká montaž.To predsa každy rozpozná...aspom myslim...dúfam...ale čo už,jednoducho exzistuju.
k tym videam co tu niekto postol - FAKE kto veri tomu ze nie by nemal pozerat hviezdne vojny
Ja mam paniku sufonov a teraz nebudem spat v noci
A k téme. Skôr by som položil či existujú iné formy života, aj keď len primitívne. Moj názor je: hej
presne tak, podla mna to tiez nebudu zeleny muzickovia... vsak aj na zemi je tolko foriem zivota...mozu to byt kludne len nejake nebunkove formy, ako u nas virusi... tazko povedat, my sa to urcite nedozvieme
"ved len z najblizsej hviezdy (po slnku) " ... somarinu si napisal ty, a nie ja
Jednoducho som dost tomu nepochopil ako si to myslel s tymi hviezdnymi vojnami.To ma byt akoze odporucanie pre tych,ktory tomu veria?Je to smiesne...
ja som nikoho nijak neodpisal, ale tak uznaj, keby to bolo skutocne mimozemske teleso, tak by to dopadlo len tym ze by video bolo na youtube? ziadne spravy v mediach na internete, proste nic? takychto videi je vela, su sice niektore aj skutocne natocene, ale vzdy je na to vysvetlenie, ja sa v tom nevyznam, tak neviem ti to presne povedat. Ale ak veris ze to nepochadza z nasej planety, kludne, ja ti tvoj nazor neberiem...
aj na Jojke alebo na Mrakzize bolo v Spravach ze jedne is natacal silvester z okna a nieco modre tam stalo a zrazu to len tak odeletelo....a nechapem ako stym suvisia hviezdne vojny