noo tak som raz isla s kamoskou von a bola som hladna kes som si zabudla a mala som pri sebe iba 2 korunky..a nikto pri mne nemal penaaze ked som isla do obchodu 1 rozok stal 1,20 hm...zaujimave ak si kupim jeden vyjde ma na korunu ale ak dva tak na 2,
Nahodou to je dost paradox a myslim si ze velka nedomyslenost, ale nakoniec od tych papsajdov co to zaviedli sa nedalo nist ine cakat..
Aj tak nevidim vyznam v zaokruhlovani halierov, ked idem do obchodu a nieco stoji priklad 99.20Sk cize ma to vyde na 99Sk tak cvaknem kilcom a tu korunu im tak aj tak neham a myslim si ze to tak robi vacsina ludi..
keĎ je cena 10,10 ; 10,20 ; 10,30 zaokrúhľuje sa na 10, ak je 10,40 ; 10,50 ; 10,60 ; 10,70 tak je to furt 10,50 a zvyšné nahor... čiže nie tak, ako si kt. obchodný reťazec zmyslí...
ale ak ste si kupovali kazda zvlast,tak sa necuduj bo 1,20 sa zaokruuuhli na 1 a tym padom dokopy 2 sk,ale ak si kupis 2 naraz tak sa to sciiitava....xapeeeeeeeeees?
a ked si kúpiš 10 rožkov naraz stratíš 2,50 a za to môžeš mať dva rožky ešte ,dva aj pol ,ked si kúpiť 20 rožkov naraz stratíš 5sk a zato môžeš mať 5 krásnych rohlíkov na raňajky !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale uznávam,že v tvojom prípade to malo hlbokýýýý význam...
smile
Aj tak nevidim vyznam v zaokruhlovani halierov, ked idem do obchodu a nieco stoji priklad 99.20Sk cize ma to vyde na 99Sk tak cvaknem kilcom a tu korunu im tak aj tak neham a myslim si ze to tak robi vacsina ludi..
boze moj strc prst do zastrcky, alebo si buchni kladivom po prste (ale lepsie bude po hlave) to bude vacsi problem a bude ta viac srat uvidis...