Aj vás to hnevá, že kvôli Facebooku (Tvárová kniha ako som si to ja preložil) a Birdzu zanedbávate veci, ktoré ste mali alebo chceli urobiť?):
Mne sa teraz nechce sa učiť talianske slovíčka):
@dahmergacy kym za nas podstatne veci urobi mamka a ocko, mozeme tu zabijat cas, co ti poviem, malokto tu zije realny zivot a tak to potom nasledne vyzera
Ja viem, ze vela ludi tu nema FB a su proti ale zalezi od toho, ako ho pouzivas pre mna vobec nie je casozrut, ked mam nieco robit tak na nom nie som.
A je pre mna velmi uzitocny ked sa chcem s niekym dohodnut, nieco/niekoho najst, hlavne FB skupiny su podla mna velmi uzitocne (napr ked sme mali triednu skupinu sme si tam davali poznamky a teraz som asi v 10 skupinach typu "slovaci v dansku") atd, atd...
Druhým príchodom Ježiša Krista príde nové nebo a nová zem, všetko ostatne zanikne naveky do zabudnutia....
naša duša bude znovuzrodená a nebude už nič čo by ju viazalo s minulosťou....
@zajkousko OK... vieš,že aj ja som chcel byť kresťanom? ale potom my napadlo, že asi nemám žalúdok obchytkávať malé deti a trtkať s nimi, tak som sa radšej vykašlal na to....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a fb nejak extra neriešim...
skôr tu trávim dosť času...
ale nevadii mi to.
keby to tak nechcem, tak sem nechodiim.
to sa potom obvykle jeden preberie, až keď mu padne prehliadač.
..som úplne nesvoj a neviem povedať blogu nie.
vlastne už ani tie dejiny nebudú
nechápem ľudí čo furt omieľajú ako im fb alebo birdz berie čas, ešte lepšie je, keď im "ničí" vzťahy.. wtf
najlahsie sa je vyhovarat.
a ja s tebou veru zdieľam rovnaké pocity. silno sa na seba často hnevám, že trávim čas nejakými blbými vecami namiesto iných lepšejších.
stop prokrastinácii!
A je pre mna velmi uzitocny ked sa chcem s niekym dohodnut, nieco/niekoho najst, hlavne FB skupiny su podla mna velmi uzitocne (napr ked sme mali triednu skupinu sme si tam davali poznamky a teraz som asi v 10 skupinach typu "slovaci v dansku") atd, atd...
Peter ja som kresťan katolík a ním aj zostanem, Ježiš je môj Pán a ním aj naveky zostane....
Nikto iný nemá právo na moju dušu......
Druhým príchodom Ježiša Krista príde nové nebo a nová zem, všetko ostatne zanikne naveky do zabudnutia....
naša duša bude znovuzrodená a nebude už nič čo by ju viazalo s minulosťou....
ty si tiež z nevychovaných, ak založš forum, laskavo si zapamätaj, že nemaš právo niekoho urážať v diskusii....
ináč to svedčí o tvojej inteligencii čo píšeš
si tu dva dni a už si dovoluješ niekoho hodnotiť!
@zajkousko z tebou je zase reč jak....vieš ako má logika takýchto odpovedí dokáže vytočiť, keby vieš koľko ľudí ma úplne dožiera týmto? dám ti TS
ako povieš pohan, vráť sa do pralesa, lebo tam patríš orangután špinavý