@semhamforas mna ked na treningu takto drzal chalan som sa postavil a jebol ho o zinenhu nechapem co to tak nespravil fedor (videl som to urobit viacerých borcov) fedor by ho podlamna zvyhol neviem si to inak vysvetli bud 2 moznosti
1. Bol nutený pustit ten zapas (tlacil ho dotoho jeho jebnuty manazer)
2. Fedor nema taku formu ako kedysi nieje motivovaný(už pri rodgersovi zaváhal) 1zapas doroka je primálo
@semhamforas kedysi som chodil na MMA asi 3mesiace ale kvoli tomu že som domou chodil o 12v noci som prestal chodit a dal sa na thajsky (trenuje to ten isty trener) rozmyslam ze sa zacnem venovat zase MMA ale asi az po maturite
Je to take pestrejsie bavilo ma to viac , na thajsky chodim autom a vraciam sa domou tesne pred 10 čo je tak akorat na osprchovanie nazranie a spat . MMa malo aj tu nevýhodu že je to v kasárnach a musis prejst kontrolov takže o 30+
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@v3nty na tie homosexuálne zápasy sa nemienim pozerať (áno robím ti to naschvál, a citujem : TY JEBO KOKOTNÁ, KOKOT JEBNUTÝ, pamätáš si ?)
1. Bol nutený pustit ten zapas (tlacil ho dotoho jeho jebnuty manazer)
2. Fedor nema taku formu ako kedysi nieje motivovaný(už pri rodgersovi zaváhal) 1zapas doroka je primálo
Pride 4ever