Ale prestavte si ako veľmoci hýbu svetom. V NY burze padne hodnota akcií a je z toho finančná kríza. Rusi otočia kohútikom od plynu a je z toho plynová kríza... /:
ja si myslim , ze rusko zastavilo plyn len preto , aby ukazalo , ako hrozne od neho ostatne staty zavisia .akokeby si dokazovalo svoju moc.......slabošske
nebojte sa, neumrieme: "Keby som to mal trošku ilustrovať, povedal by som, že sme narazili loďou do ľadovca, popritom nám horí v kotolni a ešte sa nám niečo zaplietlo aj do vrtule. Ale chcem povedať aj to, že nohavice nesťahujeme, pretože brod je ďaleko" (Fico)
ja som chcela zalozit diskusiu o tomto ..no prave mi oco povedal ze za 10 dni nebude plyn..a to fakt akoze??ci ma klame?lebo ja nerozoznam,ked si zo mňa robii srandu
tak spojazdnia jadrové reaktory, a postavia ďalšie jadrové elektrárne a prejdeme na biomasu, čože to čo vyseriete začnite skladovať, pri "kvasení" sa vytvorí Metan ak sa nemýlim a ten je horľavý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Len nastáva akási nová doba, ktorú v tom "kalendári" či ak oto nazvem, už nezaznačili.. ach jaj... preštuduj si o tom viac..
nikto nevie kedy bude, takze ak niekto povie ze bude v 2012, takze nebude... ehm
» ekonomika.sme.sk/c/4253564/ak-ne...