ja sa trasne desim ohna a kamosi sa mi za to smeju mam to podmienene tym ze som sa raz chitil o zaclonu a to na mojich ramenach nechalo nezmazatelne znaky
(( ale nastastie su take spreje co to dokazu zakryt
Ja som zazil totalny strach. To je taky ze myslis ze umieras, citis ako ti bije srdce a nemozes dychat a zacnes sa klepat. Potom ta zradza aj tvoj mozog a zacne ti vypadavat v zmysle panika a s tohoto sa uz nedostanem. Nakoniec uz nie si schopny nic len zomriet. Proste humus.
nie ja este nie dokonca ani ked som horel vedel som ze to nie je moj koniec sak preco by aj bol ale podla priznakov ktore pisal som len napisal onu metaforu a inak mam 16 preco by som nemal mat 16???
heh v tom soku ma nic nenapadlo bol som zmeteny a este ktomu som bol moc maly na to aby som hned vedel co treba urobit ale tak nastastie pri tom bola mama
Som bol chory a nevedeli co my je, puberta koncila a ja som zacal stracat iluzie o zivote a ja som sa zacal psychicky rozkladat.Som maval navaly strachu, nemohol som nic robyt, nespal som
bezstarostnost?..hmm a ked si nieco vyviedol nebol si v strese ze co na to rodicia..nebal si sa?Nerozmyslal si,ze ked budes mat 18 nast,tak ti uz nikto nebude diktovat zivot,..
chyba mi to ked skola bola pohodicka ked kamosi boli pohodicka cele hodiny sa len hrajkat ale to sa uz bevrati s narastajucim vekom prisli povinnosti,stres,zavazky,podrazy,intrigy proste stare dobre casy sa uz nevratia ale chcel by som detsvo prezit este raz
typek tak to nie si sam.. lenze ja som nemala take ruzove detstvo.. moj otec tyral moju mamu.. raz ju skoro dobil k smrti.. pamatam si na tie preplakane veceri a to mam len 14... mama bola hrozne na tom psychicky.. tiahlo sa to az do mojich 10rokov.. potom sa nasi rozviedli... mama si neskor nasla priatela s ktorym bola rok... no bol od nej mladsi takze to nevydrzalo dlho... potom bola rok zase sama a teraz ma dalsieho.. myslim ze je stastna... su spolu uz dva roky.. nemam ho moc rada, teda skoro vobec.. ale ako to bolo v jednej knizke: ked je mama stastna, som aj ja stastna.. mama bola uz raz tehotna, no ten plod sa nejako zle vyvynul, tak bola na potrate.. Lenze teraz je tehotna zase.. vsetko je v poriatku a o 2 mesiace rodi.. bude to chalan takze je to v poho... myslim ze tie zle casy uz presli..
Centrofixxka-,,vzdavam ti hlboku poklonu,,-tiez ako je pisane v knihe,na to ze mas 14,si toho prezila dost!!A uz podla toho ze si to prezila bez psychickej ujme na zdravy,mas silmu osobnost!!...mozes tento zazitok charakterizovat ako tvoj najhorsi?alebo to beries tak,ze co ta nezabije,to ta posilni?
beriem to skor ako co ta nezabije to ta posilni.. myslim ze moj zivot je uplne v pohodke.. stretavam sa aj s otcom aj ked som mu este neodpustila.. myslim ze sa zmenil.. mal tazku havariu, bol az v kome... teraz je uplne iny clovek.. takze tak... Prednedavnom som zacala chodit s uzasnym chalanom takze milujem svoj zivot
no to je fakt aj ked ja som nikdy taketo problemy (s tyranim a podobne) nemal od narodenia som bez otca lebo sa na mna vyjebal a poviem ti nie je to lachke ale s problemi ake tu boli uvedene sa to porovnavat neda a myslim ze som napriek tomu mal pekne detsvo a inak aj ja sa bojim zeraz prestanem verit vsetkym pravdu povediac okruh ludi kotrym este mozem verit sa stale zmensuje jasne kamosi su vsetci az kym nepride nieco vazne a clovek zisti ako sa zmylil preco to vsetko musi byt take komplikovane
on velmi dlhu dobu daval jasne najavo ze chce byt moj priatel a aj ja som si ho vazil ale navonok to vyzeralo ze serem na neho lebo som travil cas s ludmi ktori za to nestali...
,,Nikdy neľutujem to čo bolo ale to čo nebolo a mohlo byť."
to by si mal, čím skôr tým lepšie...
Ja mám naj.kamošku, s ktorou už nie som tak ako som bývala, každý deň, všetko jej už nerozprávam...
ona si myslí, že ma stratila len z dôvodu, že mám iných ľudí okolo seba..no v skutočnosti je asi jedinou osobou, v ktorej mám istotu...aj som jeje to vysvetlila...mala som tú potrebu
Nikdy som si nemyslel, že mám fóbiu. Až včera som zistil, že mám. Ešte v septembri minulého roku som mal autonehodu(vo fotoalbume mám fotku toho auta). Utrpel som vnútorné krvácanie do pľúc a dosť dlho ma držali na dýchacích prístrojoch. No keď som vyšiel z nemocnice, vôbec som sa nebál sadnúť za volant. Každý sa čudoval, že ani trochu sa nebojím, veď ani som sa nemal čoho, pretože vtedy pri nehode som nešoféroval ja, ale môj kamarát a sebe dôverujem. A ešte sa vlastne ani na celú nehodu nepamätám, pretože som utrpel otras mozgu a aj spánkovú kosť som si zlomil. No teraz som išiel domov z Košíc a šoférovala mama a ja som sa bál pri každej zákrute. Cítil som sa strašne neisto, pritom moja mama vôbec nešoféruje rýchlo. Ani som netušil, že to vo mne zanechalo také stopy
bleee, bola tme a ja som šla s chalanom v tme po duchonke, fuj a tam su žaby. ja som začala ručať na celú duchonku, že čo ti jebe, fuj. nikdy nezabudnem na tan pocit. desať metrov sme šli asi pol hodinu, fuj. nenávidím žaby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
(( ale nastastie su take spreje co to dokazu zakryt
a ak som zaspal mal som hrozne alebo divne sny.
to by si mal, čím skôr tým lepšie...
Ja mám naj.kamošku, s ktorou už nie som tak ako som bývala, každý deň, všetko jej už nerozprávam...
ona si myslí, že ma stratila len z dôvodu, že mám iných ľudí okolo seba..no v skutočnosti je asi jedinou osobou, v ktorej mám istotu...aj som jeje to vysvetlila...mala som tú potrebu
@Sonia al Aká je tvoja fóbia?