pawlo:asi myslel, ked nejako spracujes tu fotku, ako postprocessing, je krajsia, s nejakymi efektami a tak..to nevies urobit s klasickou foto...jedine ak ju naskenujes, ale to je ine
Fotky pre mna v poslednom case znamenaju dost vela, Som toho nazoru ze fotky si viac cenime a maju na nas vacsi vplyv ak ich drzime v ruke a totalne odmietam ze taketo fotky su nemoderne, najslavnejsi fotografi pouzivaju prave kvoli klasickym fotakom skombinovanym spravnym filmom prave tuto staru technologiu pretoze vysledok je lepsi...
Sabica mozno sa ti nepaci to ze ich upravuju ale neverim ze sa ti nepacia tie fotky. ci uz ide o daku modelku alebo o daku prirodu. Fotograf casto nedokaze vyfotit to co ma v plane preto si to snazi co najlepsie pripravit a potom to dokoncit na pc.
Ja fotky milujem, pripominaju mi vsetky pekne chvile, ked tak na tu foto kukam.....citim sa akoby som vsetky tie veci zazivala este raz. Super vec taka fotografia
keby som mohla vrátiť čas, nikdy by som sa opäť nedala odfotiť... no, nedalo by sa to, ja viem, ale fotky mi pripadajú hrozne divné, zvláštne. akoby mi ukradli odfotením dušu. keď sa dívam na mnohé fotky, tak len zbytočne trpím. a myslím, že pri pohľade na mnohé fotky ešte aj trpieť budem. veľa vecí by malo radšej zostať zabudnutých...
Antja: by si sa cudovala ,ale aj klasicka fotografia sa da vselijako upravovat...sak vsetky digitalne efekty vo photoshope,alebo kde uz vychadzaju najskor z klasickej fotografie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Sabica mozno sa ti nepaci to ze ich upravuju ale neverim ze sa ti nepacia tie fotky. ci uz ide o daku modelku alebo o daku prirodu. Fotograf casto nedokaze vyfotit to co ma v plane preto si to snazi co najlepsie pripravit a potom to dokoncit na pc.