Podla toho,ci sa tym chces zivit,mať karieru,alebo len obcas nieco nafotit. V prvom pripade si mala na tom prqcovat uz od min. 14 rokov, chodit na castingy a pod. No na Slovensku realne zamestnanie modelka neexistuje. V druhom pripade sa zucastni nejakej sutaze,napr. Elite model look,kde mozes ziskat nejaku ponuku...
dnes ludi fotia na hocico, na reklamy kde dedko s babkou sa trepu do mesta o super skvelej lahkej palicky, az po enormne mini plavocky, ktore zakrivaju len posvovy otvor, resp zakryvaju len genitalie a je jedno kto tam je...
@borovy nechcem sa tym zivit, len ma bavi fotit a Elite v mojom pripade nepripada do uvahy, lebo oni su zameraní na 180cm, 50kg k čomu sa ani z daleka nepribližujem
vyzniem hnusne, ale.... mala by si začať cvičiť keď sa chceš tomu venovať. tvár máš peknú, skús sa ozvať nejakému fotografovi a možno keď sa mu budeš páčiť spraví ti book, s ktorým sa budeš môcť prezentovať na castingoch... ďalej to bude len o šťastí
Cvičím, ale vravim, ze sa tym nechcem zivit, a nechcem byt chuda ako Elitky asi sa musim odstahovat niekam, kde fotomodelky nemusia byt len tie s idealnou postavou
pred tromi rokmi ma oslovili rovno tri agentúri, jedna modelingová len vďaka tomu že ma niekde videli a zohnali si na mňa kontakt, a ostatné dve následne na to vďaka tej prvej, tie boli fotomodelingové..mala som aj plno ponúk na fotenie od súkromných fotografov.....bohužial som musela odmietnuť všetky tieto ponuky ...teraz sa často zamýšľam aký smer by nabral môj život keby to vydal
nále nevadí. Jednoducho, prvé čo by si mala spraviť je, ako @klaudiqaaa uviedla. Si moc pekná žena tak sa nećudujem že ti každý radí skúsiť to.. v agentúrach nejde ani tak o to akej postavy si..skôr ju musíš mať hlavne spevnenú. Druhý krok, treba nafotiť fotobook u niakého, najlepšie známejšieho fotografa v tejto brandži.. tieto fotky z fotobooku, agentúra v ktorej budeš zaregistrovaná, bude mať k dispozícií pre zákazníkov ktorí si takto vyberajú diečatá do reklám,fotenie oblečenia atď.. a potom už asi posledný krok, kontaktuješ agentúru a pošleš im tam fotobook..ozvú sa ti..neozvú..skúsiš inú..neskúsiš.. alebo to môžeš urobiť obrátene a najskôr kontaktovať agentúru, ale tam od teba budú asi chcieť tiež niaké fotky
môžeš skúsiť pozrieť nejaké inzeráty atď na fotenie...ale keby si chcela byť v nejakej serióznej agentúre a pravidelne fotiť... tak to nepôjde... pretože na to sú modelky...práve tie "elitky" atď...načo budú hľadať baby na fotenie, keď majú vhodné na fotenie aj na prehliadky...
našla som túto tému cez Google, vidím, že je už skoro zabudnutá, ale chcem sa spýtať, či nejaké dievčatá tu na stránke máte skúsenosti s fotomodelingovým portálom photogenic.sk ? dík za každú odpoveď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nále nevadí. Jednoducho, prvé čo by si mala spraviť je, ako @klaudiqaaa uviedla. Si moc pekná žena tak sa nećudujem že ti každý radí skúsiť to.. v agentúrach nejde ani tak o to akej postavy si..skôr ju musíš mať hlavne spevnenú. Druhý krok, treba nafotiť fotobook u niakého, najlepšie známejšieho fotografa v tejto brandži.. tieto fotky z fotobooku, agentúra v ktorej budeš zaregistrovaná, bude mať k dispozícií pre zákazníkov ktorí si takto vyberajú diečatá do reklám,fotenie oblečenia atď.. a potom už asi posledný krok, kontaktuješ agentúru a pošleš im tam fotobook..ozvú sa ti..neozvú..skúsiš inú..neskúsiš.. alebo to môžeš urobiť obrátene a najskôr kontaktovať agentúru, ale tam od teba budú asi chcieť tiež niaké fotky
môžeš skúsiť pozrieť nejaké inzeráty atď na fotenie...ale keby si chcela byť v nejakej serióznej agentúre a pravidelne fotiť... tak to nepôjde... pretože na to sú modelky...práve tie "elitky" atď...načo budú hľadať baby na fotenie, keď majú vhodné na fotenie aj na prehliadky...