aj Lucifer, najkrajší, najmúdrejší a v Božej hierarchií po Bohu najvyššie postavený archanjel sa odmietol pokloniť Bohu...
a ako dopadol?
Boh ho vyhnal z neba s polovicou anjelov, ktorí ho zradili do všetkých strán vesmíru, kde dodnes robia "neplechu" viď. aj naša Zem....
Boh je všemohúci Stvoriteľ všetkého a všetkých, mohol Lucifera a jeho padlých anjelov v mihu oka jednoducho zničiť, ale nespravil to, Jeho milosrdenstvo je nekonečné...
za koho by sme potom Boha pokladali za vrahá?...
Boh svojim činom dokázal, že nie On, ale Lucifer zradil so svojimi anjelmi všetko stvorenie vo svetle Boha...
sú odsúdení na veky blúdiť v tmách a nikdy neuzrieť lásku svojho Boha...
je to najväčšie utrpenie- peklo, ktoré čaká každého, kto odmietne svojho Stvoriteľa, odmietne dom svojho Otca z ktorého vzišiel....
@emzaaak
sadni si, zober Bibliu do rúk a čítaj....
ja ti rozum do hlavy nenalejem, lebo mi neuveríš...
a tak je to na zemi so všetkým, ľahko prísť k rozumu, peniazom, bohatstvu, ku spáse....
ľudia na jedno zabudli, všetko si musia zaslúžiť vlastným pričinením...
@marcello1111 Neustále tu niekoho poučuješ o náboženstve pričom nikto sa ti o to neprosí a keď sa raz jeden človek opýta, tak mu neodpovieš a ešte ho aj za to zbuzeruješ? Super diki.
@emzaaak Anjelov stvoril boh, sú to dá sa povedať sprostredkovatelia jeho vôle, kedže ako sa píše v písme: „On jediný má nesmrteľnosť a prebýva v neprístupnom svetle; jeho nik z ľudí nevidel, ani vidieť nemôže."
Tento text od Jána Damaského o anjeloch je zaujímavý, ak chceš prečítaj si
Predpoklad je rovnaký ako: "Dieťa nemôže byť inteligentnejšie ako jeho matka." To nie je predsa pravda. A navyše, my nie sme produktom, ale súčasťou vesmíru, podľa mňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
po druhe, "produkt nikdy nemôže byť inteligentnejší ako jeho stvoriteľ" je chybny predpoklad.
ale hold, absolutna vacsina filozofickych otazok je postavenych budto na chybnom predpoklade alebo nedostatocnej definicii pojmu, cize...
a ako dopadol?
Boh ho vyhnal z neba s polovicou anjelov, ktorí ho zradili do všetkých strán vesmíru, kde dodnes robia "neplechu" viď. aj naša Zem....
Boh je všemohúci Stvoriteľ všetkého a všetkých, mohol Lucifera a jeho padlých anjelov v mihu oka jednoducho zničiť, ale nespravil to, Jeho milosrdenstvo je nekonečné...
za koho by sme potom Boha pokladali za vrahá?...
Boh svojim činom dokázal, že nie On, ale Lucifer zradil so svojimi anjelmi všetko stvorenie vo svetle Boha...
sú odsúdení na veky blúdiť v tmách a nikdy neuzrieť lásku svojho Boha...
je to najväčšie utrpenie- peklo, ktoré čaká každého, kto odmietne svojho Stvoriteľa, odmietne dom svojho Otca z ktorého vzišiel....
sadni si, zober Bibliu do rúk a čítaj....
ja ti rozum do hlavy nenalejem, lebo mi neuveríš...
a tak je to na zemi so všetkým, ľahko prísť k rozumu, peniazom, bohatstvu, ku spáse....
ľudia na jedno zabudli, všetko si musia zaslúžiť vlastným pričinením...
Tento text od Jána Damaského o anjeloch je zaujímavý, ak chceš prečítaj si
» www.grkat.nfo.sk/Texty/o-anjeloc...
daj si facku ty drzák jeden...
neni o čom....
vyser si oko ty fake pošahaný...
mne o tebe skapala pred 3 týždňami, keď si mal vo fóre na mňa cynickú poznámku....