ja som zastanca skor ten dusevnej..na vyzore mi velmi nezalezi....-povje skupina ludi....ale zamyslite sa...kto vas v autobuse oslovi vjac:pekna sebavedoma baba alebo dievca s 6 popolnikmi a vlasami jak slama?????
Mas uplnu pravdu Ale nemusis to prehanat az tak s tou slamou
Ale ked zbadam nejaku holku - hm poviem si celkom dobre vyzera - nejakym sposobom sa dam s nou do reci - a hned viem zistit ze ako je na tom ,,dusevne,, ked jej kazde drhue slovo je ,,dig,, ,,more,, kokos,, a este ,,censored,, Takze asi tak - tu podla mna plati - s kazdeho rozka trosku - aj dusevna aj fyzicka krasa - ale ved si zober kazde dievca je pekne - vlasy ako slama - aky problem?? zajdes ku kadernicke a za hodinku mas vlasy jak paris hilton
Od vela ludi je to pokrytectvo, to mas pravdu. Clovek si najskor vsima vyzor, nepozriem sa predsa po babe za to, ze ma zrazu chytil moment inspiracie - tato je sice skareda ale urcite bude extra inteligentna a mat dobre srdce. Ale ked sa ludia poznaju, svoje povahy, vtedy mozu ustupit vyzorove zalezitosti do pozadia.
Celkovo suhlasim. A odpoved, neviem ci ma ta pekna baba v autobuse oslovi, skor ja ju
dobre ja som to az tak nemyslela proste len ma to stve ked to niekto povje a napriklad na take sede mysky v kute sa ani nepozrie....ludi treba spoznat az potom sudit ale niektori to proste stale nexapu....
Rocsio - ale predsa nemozes vsetkych ludi hadzat do jedneho vreca - ved kazdy je iny. A stym hovorenim mas pravdu - vacsinou ked clovek naprikald hovori ze cvicceni je zdrave tak ten clovek urcite uz par rockou necvicil
PS: Pozeram ze aj ty si v profile seda Ale nei myska ale prave naopak.
polovica pise (vraviˇ) ze srdce je dolezite. ja osobne neverim a nikdy by som takej enveril. lebo dolezity je fyzicky pud, ktori proste musi byt a ak nie je - tak nie je co riesit.
a zasa podla toho aka ma oslovi v autobuse. ono zasa ked je namachlena a namyslena k tomu podivne oblecena tak nic moc a takych je vacsina polovica busu
jasne ze ked dievca otvori usta tak sa prejavi ze aka je... v podstate je ddolezite, aka je vo vnutri. a ked je pekna, tak to potesi ale obludu zasa nechcem vsetko zalezi od okolnosti
podla mna ma kazdy iny pohlad na krasu teda co je podla neho pekne co sa mu paci a atd. mna sa napr. nepacia ti ,,hip-hoperi,, co si idu po ulici jak najvacsi a nemusim ani takych metrosexualov co maju viac siat ako ja ... kazdy je podla mna svojim sposob pekny len niekto vie co je na nom najkrasie a tak to zvyraznuje a niekto to ani netusi a je potom takzvane ,,seda myska,, bo podobne.....
Raz som už na niečo podobno myslím písala príspevok. A išlo v ňom o to, že ja hovorím, že je o mnoho lepšia duševná krása, to je jasné každému, ale asi vás to teraz prekvapí, nikdy som neoslovila chalana na ulici a ani sa na to nechystám, pretože darmo je pekný keď je to nejaký namyslený tupec, radšej si ušetrím starosti a začne sa mi páčiť až chalan ktorého poznám, je síce pravda, že si poviem tak ten je pekný, čo sa mi stáva len veľmi málo ale keď aj, u toho to končí.
Ja som strasne povrchny clovek a egoista a skaredym ludom/babam sa snazim vyhybat, ovsem ak by mala dotycna osoba podobne zaujmy ako ja, tak verim ze by som sa k nej vedel spravat trosku inak nez mojim typickym arogantnym stylom..
Inak kto povie ze mu na fyzickej krase nezalezi, tak bud klame, alebo nie je clovek..
dusevna krasa....ale najlepsie ked ma obe ..ale taka nie je ..alebo je ich malo..ale zase zalezi mi aj na jej vyzore..nemusi byt princezna, ale aspon nech sa mi paci trochu chapeme sa ne?
Co zbadate na cloveku prve? Vyzor alebo jeho vnutro?
Samozrejme ze dolezite su oba druhy krasy.. Ide len o to ktoru kto uprednostni..
A k teme sede mysky.. Este som nikdy nespoznal takuto "sedu mysku" ktora by bola pekna aj vnutorne.. Vacsinou su to utiahnute holky, nesebavedome, nevedia sa presadit a sorry ze to musim povedat tak ale na tom neni pritazliveho nic.. Mozu byt kadejake romanticke a mile ale ked sa raz nevedia prejavit nevedia ani nabrat zivotne skusenosti aa co s takou holkou
Aj to je pravda. Mam rad baby, ktore maju prirodzenu hrdost, sebavedomie, sebauctu, nie su zakriknute, nie su utiahnute, vedia rozumne komunikovat aj sa bavit. Vsetky menovane vlastnosti su DUSEVNE a reprezentuju dusevnu krasu. Avsak vidam ich spravidla u bab peknych, co je vlastnost FYZICKA. Teda ono je to prepojene a neda sa to celkom oddelit. Vedel by som asi aj povedat preco - vyzor ovplyvnuje to, ako sa k cloveku ludia spravaju, a globalne brani pekni alebo normalni ludia si preto lahsie vybuduju uctu k sebe samemu a niektore ine pozitivne vlastnosti. Pokial je este pritomna vrodena inteligencia a dobra vychova, mozu tieto dva faktory potlacit pripadne ine kolisanie k negativnym vlastnostiam, a co viac si priat Kedze medzi fyzickou krasou a inteligenciou/vychovou/inymi relevantnymi faktormi nevidim ziadnu korelaciu, nevidim ani ziadny dovod hladat vynimocnu babu medzi tymi menej peknymi. Pravdepodobnost inteligencie a povahovych vlastnosti je ta ista, ba ako vravim pre "pekne" moze byt v niekt. vlastnostiach aj vyssia.
Tot vse, kto chce na mna nadavat, pokojne, som len povrchny clovek ktoremu zalezi na vyzore Ale zamyslite sa, ci nemam kusok pravdy
dakujem vsetkym co sa vyjadrili vidiet ze su tu inteligentny ludia kazdy ma svj vlastny nazor a ten mu zobrat nemozeme ukoncime to tak,ze dolezite je to aj to....ale aj tak si najprv vsimneme vyzor a potom zistime ci ten clovek am aj nieco v hlave....dakujem vsetkym uz mam dusicku na pokoji
len zlomok z nich, fakt len veľmí malá hŕstka z nich je inteligentná...Nechcem tím povedať že šakredé dievčatá sú inteligentnejšie ako tie pekné
- od toho to vlastne nezávysí
Len málo dievčat dosiahne rovnováhu tela a duše zároveň...teda je málo pravdepodobné aby sa objavil jedinec ktorý oplýva naraz aj krásov aj intelektom...dvoležitejší je samozrejme intelekt ale nemožno ho oddeliť od fyzickej krási ako takej
-také dievča zatuchne a prežije zvišok života najskôr sama
Ak by som mal napísať pomer fyzickej krásy ku duševnej tak by to bolo v mojom prípade asi
ja si osobne myslim ze vsetci alebo vetsina dava tu dusevnu ale v skutocnosti vam ide len o ten vyzor no bohuzial nestretol som sa s takym clovekom co by im islo jednoznacne o dusevnu
Samé klamstvá!!! Pochybujem, že by niekto z vás sa dal do reči s osobou škaredou ako noc, nech by bola akokoľvek inteligentná Takže priznajme si, vždy si najprv všímame ako človek vypadá. Ak nesúhlasíte, dievčatá zoberte so sebou najkrajšiu kamarátku a vy si nedajte ani lesk na pery a chodte s mastnými vlasmi a uvidíme kto si do rána nájde viac chalanov Tak
kazdy len vravi ze je mu jedno kto ako vyzera ale to nie je pravda...podla mna je dolezita vnutorna krasa...ale zas asi tazko budete vediet aky kto je vo vnutri ked ho uvidite...proste si vytvorite prvy dojem a ten rozhodne o tom ci ho chcete toho cloveka spoznat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale ked zbadam nejaku holku - hm poviem si celkom dobre vyzera - nejakym sposobom sa dam s nou do reci - a hned viem zistit ze ako je na tom ,,dusevne,, ked jej kazde drhue slovo je ,,dig,, ,,more,, kokos,, a este ,,censored,, Takze asi tak - tu podla mna plati - s kazdeho rozka trosku - aj dusevna aj fyzicka krasa - ale ved si zober kazde dievca je pekne - vlasy ako slama - aky problem?? zajdes ku kadernicke a za hodinku mas vlasy jak paris hilton
Celkovo suhlasim. A odpoved, neviem ci ma ta pekna baba v autobuse oslovi, skor ja ju
PS: Pozeram ze aj ty si v profile seda Ale nei myska ale prave naopak.
Ale z krasky co ma nasrane v hlave,tej sa neda pomoct.
a zasa podla toho aka ma oslovi v autobuse. ono zasa ked je namachlena a namyslena k tomu podivne oblecena tak nic moc a takych je vacsina polovica busu
Inak kto povie ze mu na fyzickej krase nezalezi, tak bud klame, alebo nie je clovek..
Samozrejme ze dolezite su oba druhy krasy.. Ide len o to ktoru kto uprednostni..
A k teme sede mysky.. Este som nikdy nespoznal takuto "sedu mysku" ktora by bola pekna aj vnutorne.. Vacsinou su to utiahnute holky, nesebavedome, nevedia sa presadit a sorry ze to musim povedat tak ale na tom neni pritazliveho nic.. Mozu byt kadejake romanticke a mile ale ked sa raz nevedia prejavit nevedia ani nabrat zivotne skusenosti aa co s takou holkou
Tot vse, kto chce na mna nadavat, pokojne, som len povrchny clovek ktoremu zalezi na vyzore Ale zamyslite sa, ci nemam kusok pravdy
A áno, všimnem si najskôr výzor, ale rozhodujúce je nakoniec aj tak to, čo je vnútri...
len zlomok z nich, fakt len veľmí malá hŕstka z nich je inteligentná...Nechcem tím povedať že šakredé dievčatá sú inteligentnejšie ako tie pekné
- od toho to vlastne nezávysí
Len málo dievčat dosiahne rovnováhu tela a duše zároveň...teda je málo pravdepodobné aby sa objavil jedinec ktorý oplýva naraz aj krásov aj intelektom...dvoležitejší je samozrejme intelekt ale nemožno ho oddeliť od fyzickej krási ako takej
-také dievča zatuchne a prežije zvišok života najskôr sama
Ak by som mal napísať pomer fyzickej krásy ku duševnej tak by to bolo v mojom prípade asi
F:4
6