Ahojte chcel by som sa opytat že či ma polhodinova rychla chodza vplyv na znizenie cukru krvi ? lebo pocul som že cukor v krvi znizuje iba velka namaha ako beh , plavanie atdd a že pulz sa musi zvysit na neakych 60% maximalne hodnoty aby sa spalovala gluk
no to je divné lebo tuky sa spalujú až po cukroch... cukor sa znižuje pri všetkom hádam okrem jedenia a infúzií takže si poriadne prever tie fakt divné informácie
Vplyv ma, ale nie taky ako ked das brutal tempo. Ale do akej miery, tak to uz by si vela chcel Asi to plati priamoumerne, cim vyssia intenzita tym viac to ma na nho vplyv.
každý pohyb na to má vplyv, aj pomalá polhodinová prechádza. môj starký prešiel z bezpohybového režimu na polhodinové-hodinové pokojné prechádzky a cukor sa mu pekne znížil
wtf to kto taku kokotinu moze z ust vypustit, ze si pocul
Ako energia sa vzdy vyuziva cukor, takisto aj tuk, tam ide o pomery. Pri dlhsom kardiu je to tak 60:40 pre cukor. V normalnom fungovani bude tak 90:10 ale zas, ked zacne byt nedostatok cukru tak, zacne telo cerpat viac z tukov atd.
Ani neviem jak nato reagovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ako energia sa vzdy vyuziva cukor, takisto aj tuk, tam ide o pomery. Pri dlhsom kardiu je to tak 60:40 pre cukor. V normalnom fungovani bude tak 90:10 ale zas, ked zacne byt nedostatok cukru tak, zacne telo cerpat viac z tukov atd.
Ani neviem jak nato reagovat