Ahojte, v januári budem reprezentovať SR na Greenwich Fore vo Veľkej Britanii Začala som to brať celkom vážne, a preto sa pýtam Vás: Akú výzvu by ste dali dnešným ekonomickým, politickým a kultýrnym lídrom? Môže sa to týkať hocičoho, ale dajme tomu, že b
No, neviem ci vyriesime parkovanie v Prievidzi, ale aj tak vdaka Dufam, ze to vsetko nebudu len prazdne slova, aj ked ja osobne si myslim, ze najvacsim problemom je prave to, ze kazdy je taky pesimista a nicomu nedava sancu...
Udrzanie EU ako celok, tak aby krajiny nestratili svoju identitu a kulturu Popripade ako chcu riesit ilegalnych imigrantov z Afriky (teda zastavit ich)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale najprv by som im povedal, nech konečne prestanú VERIŤ a začnú myslieť... To by som adresoval všetkým...
podla mna naj problemom ludstva je egoizmus..keby nebolo jeho tak nie je chudoba,vojny alebo globalne oteplovanie..
ja by som spomenul niečo ako moralne hodnoty na ktore sa zabuda a do popredia sa deru peniaze..,