@doyouhearme šikulka, ako dobre si pamätá
a @sara12369 čo by si chcela vedieť? chodím tam už tretí rok, ale predpokladám, že premýšľaš nad touto školou, tak môžeme popísať
Urobil stranku o 100 sposoboch samovrazdy a o satanizme.
Potom isiel na vysoku skolu a rozhodol sa predavkovat antidepresivami (prezil to).
Jeho spoluziak so mnou tiez chodil na vysoku skolu a tiez bol na antidepresivach a tiez sa trosku "zahral" s myslienkou na samovrazdu tak pobudol nejaku dobu v zariadeni urcenom pre ludi s danymi problemami.
Dalsi ich spoluziak, co chodil o rocnik nizsie - a je tiez na rovnakej vysokej skole, je zas dost ortodoxny krestan a neustale spamuje facebook s referendami o rodine, boju proti "diktature buzetariatu" a tak.
No ale aby som nekrivdil, poznam aj jedneho normalneho cloveka z tej skoly
@etelnair myslim, ze uz dlhsiu dobu ma vyprsanu domenu. Inak ten web mal ale skor odradit od samovrazdy, lebo vsetky tie sposoby boli popisane realisticky a vlastne takmer ziadny z nich nebol bezbolestny alebo zaruceny.
@carpathian tak to sú už iné náhody tak u tých mojich to bolo asi pre to lebo neboli až z takýchto rodín
Aj tak budem vždy názoru že cirkev je skaza ľudstva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a @sara12369 čo by si chcela vedieť? chodím tam už tretí rok, ale predpokladám, že premýšľaš nad touto školou, tak môžeme popísať
Urobil stranku o 100 sposoboch samovrazdy a o satanizme.
Potom isiel na vysoku skolu a rozhodol sa predavkovat antidepresivami (prezil to).
Jeho spoluziak so mnou tiez chodil na vysoku skolu a tiez bol na antidepresivach a tiez sa trosku "zahral" s myslienkou na samovrazdu tak pobudol nejaku dobu v zariadeni urcenom pre ludi s danymi problemami.
Dalsi ich spoluziak, co chodil o rocnik nizsie - a je tiez na rovnakej vysokej skole, je zas dost ortodoxny krestan a neustale spamuje facebook s referendami o rodine, boju proti "diktature buzetariatu" a tak.
No ale aby som nekrivdil, poznam aj jedneho normalneho cloveka z tej skoly
hrozná to škola
Aj tak budem vždy názoru že cirkev je skaza ľudstva
ale nezakriknime to kym ta osobne nestretnem, nemozem si byt isty!