Gymnázium Veľká Okružná vs. Belgické bilingválne gymnázium
Ahojte,prosim vas vedeli by ste mi poradiť? Teraz som deviatačka a mám si vybrať školu na ktoru pojdem. V možnosti su dve,ale neviem na ktoru,ked ma prijmu. Bavi ma matika aj ju viem , ale zase aj anglina a tiež by som sa chcela naučit novy jazyk.
belgicke bilingvalne myslis GBZA? ak ano, tak mam k tomu dve pripomienky -
a)takto sa to nevola
b) hlavne jazyky su spanielsky a francuzsky jazyk- anglictina je iba doplnkova.
ak sa chces ucit anglictinu, je tu moznost anglickeho bilingva v sucanoch-tam odporucam alebo potom sukromne v ZA- tam neodporucam.
A velka okruzna je fajn, na dobrej urovni. A ak si myslela teda GBZA (pri krajskej kniznici) tak som tam chodila a mozem ti nieco poradit ak by si chcela nieco vediet. ja som mala spanielcinu. ak chces vediet ohladom franiny, tak kontaktuj @beatlesgirl.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a)takto sa to nevola
b) hlavne jazyky su spanielsky a francuzsky jazyk- anglictina je iba doplnkova.
ak sa chces ucit anglictinu, je tu moznost anglickeho bilingva v sucanoch-tam odporucam alebo potom sukromne v ZA- tam neodporucam.
A velka okruzna je fajn, na dobrej urovni. A ak si myslela teda GBZA (pri krajskej kniznici) tak som tam chodila a mozem ti nieco poradit ak by si chcela nieco vediet. ja som mala spanielcinu. ak chces vediet ohladom franiny, tak kontaktuj @beatlesgirl.