Preco su zväcsa muzi gynekologovia a zien je v tomto obore akoby pomenej?
Kazdy si asi pomysli preco to robia muzi... ano, zda sa im to zabavnejsie, ale chce sa im tolke roky studovat medicinu a driet na sebe len kvoli tomu aby mohli pozerat do
ved ale ake to ma minusy si predstavte ze musi vysetrovat aj stare babky a podobne... to by musel mat obrovitanske komplexy aby mu to bolo jedno... alebo bol hlupy a zabudol na to alebo proste prisiel kamos povedal stavim sa ze sa nestanes gynekologom a on ze stav sa ze hey a ten záškodník chodil a so vsetkymi sa stavil a tak mame kopec gynekologov
@4 moj kamos sa tak stavil =D ale jeho strasne dlho drzalo to, ze by sa stal gynekologom, mno hadajte vsetci, preco ale potom mu povedali, co secko to obnasa a hned si to rozmyslel ale neviem, preco ti, co to uz roky robia, si to nerozmysleli asi im nikto pocas studia nepovedal, co vsetko to obnasa
Podla mna to vacsina urcite nerobi len preto, aby sa mohli pozerat na cudzie zeny, ved mnohi gynekologovia ziju dlhe roky v manzelstve a maju aj deti. Samozrejme v 8 triede chcela byt asi polovica chalanov z mojej triedy gynekologom, ale postupne z toho vyrastli
A ako tu uz bolo, nie vzdy vysetruje a lieci len mlade a pekne, ale aj stare a nie zrovna pritazlive.
To sa neda posudzovat, ze preco si vybrali akurat take zamestnanie, pokym ho to bavi a robi to rad (myslim len z toho profesionalneho hladiska , tak je to jeho vec.
A gynekolog muz je citlivejsi ako zena, teda co mam aspon ja skusenosti. Aj ked je pravda, ze ked som mala tych 15, tak ku muzovi by som nikdy nesla
no ale taK podľa mňa je lepší gyneKológ muž aKo žena.. KamošKa bola u ženy gyneKologičKy a vraj bola veľmi necitlivá a pár Krát to KamošKu aj bolelo.. proste možno je to individuálne ale ja by som K žene nešla
Neviem sice preco je ich viac, ale jednoznacne davam prednost ...Zeny, gynekologicky, su povacsinou viac necitlive..lebo vlastne ony maju to, co my a tak nie su take opatrne, ake by mali byt, aby ziadna prehliadka nebola neprijemna...
Muzi naopak, akoby mali nejaku tu uctu, aj ked to znie trocha smiesne ..ale ved zoberte si, ze aj chirurgov je napriklad viac muzov, ako zien
co?? chlapi su niekedy lepsi ako zeny...ja mam takeho srandaka gynekologa..ze dojdem k nemu a on? Nohavicky dole! ale teraz po nom ide nastupit jeho syn toho sa asi hanbit budem...
@9 ja mám tiež ženu, ale nemenila by som. Je skvelá doktorka a úplne v pohode. Aj keď príde nejaká nervózna pacientka, tak ju ukecáva a ukecáva, až ju tá nervozita prejde
no moja priatelka hovori ze lepsi su chlapi ale stretol som sa uz s mnoha nazormi kde sa partneri nezhodli lebo chalan proste ziarlil na toho doktora ked sa pozeral na jeho partnerku len tak mne to moze byt zatial jedno lebo priatelka tam bola asi raz aj to len spytat sa nieco ale tiez by mi nebolo asi vsetko jedno keby som si mal predstavit ze nejaky pan doktor sa jej tam len tak vrta a pozera...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Podla mna by sa menej hanbili pred zenou
A ako tu uz bolo, nie vzdy vysetruje a lieci len mlade a pekne, ale aj stare a nie zrovna pritazlive.
To sa neda posudzovat, ze preco si vybrali akurat take zamestnanie, pokym ho to bavi a robi to rad (myslim len z toho profesionalneho hladiska , tak je to jeho vec.
A gynekolog muz je citlivejsi ako zena, teda co mam aspon ja skusenosti. Aj ked je pravda, ze ked som mala tych 15, tak ku muzovi by som nikdy nesla
Muzi naopak, akoby mali nejaku tu uctu, aj ked to znie trocha smiesne ..ale ved zoberte si, ze aj chirurgov je napriklad viac muzov, ako zien
a nezáleží na pohlaví ktoré to robí podľa mňa na to sa musí človek cítiť že to zvláda a obdivujem to.