Ste na rázcestí. Jedna cesta vedie k záhube a jedna k láske, šťastiu, rodine. Na rázcestí stoja dvojčatá a vedia, ktorá cesta je správna. jedno dvojča klame a druhé hovorí pravdu- neviete ktoré je ktoré. Môžete položiť len jednu jedinú otázku a iba jedném
asi by som jednému dvojčaťu položila otázku, že aká je odpoveď na otázku života, vesmíru a tak vôbec a keby mi povedalo že 42, tak by som vedela, že hovorí pravdu, a potom by mi hádam ukázalo cestu, nie? :-S
Vybrala by som si sama. Obe možnosti sú predsa fajn. Bud zomrieš čo je fajn pretože ked zomrieš tak ta už nič netrápi alebo budeš chvílu šťastný čo je tiež faj a potom zomrieš .
@firestorm ale veď.. dajme tomu že by si sa spýtal zrovna toho dvojčaťa, ktoré klame... odpovedalo by, že jeho brat by povedal, že cesta vpravo je tá správna cesta...(čiže by to bola tá cesta vľavo) ale ty by si nevedel, či klame alebo nie... či?
@kissmeplease Bez ohľadu nato, ktorý z bratov by tam bol, vybral by si sa vždy druhou cestou ako by ti povedal.
(A) Brat hovoriaci pravdu:
- pošle ťa zlým smerom, pretože jeho brat luhár by to tak urobil.
( Brat ktorý klame:
- pošle ťa tiež zlým smerom. Jeho pravdovravný brat by ťa poslal dobre, ale keďže brat B je notorický klamár, oklame ťa aj v tomto.
@firestorm píčovina to A podľa mňa kde mam istotu, že pravdovravné dvojča zvažuje pravdepodobnosť zlej odpovede svojho klamárskeho dvojčata?.. jednoducho pravdovravní povie povie správny smer lebo ti povie pravdu... to je už len polemizovanie... podľa mňa správna odpoveď nie je .... ako tvoj system sedí dá sa uplatniť... ale je to len prispôsobenie možnej odpovedi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Case solved...
Ale dúfam, že na tej Etsy mala tá baba viac ako 1 kus
(A) Brat hovoriaci pravdu:
- pošle ťa zlým smerom, pretože jeho brat luhár by to tak urobil.
( Brat ktorý klame:
- pošle ťa tiež zlým smerom. Jeho pravdovravný brat by ťa poslal dobre, ale keďže brat B je notorický klamár, oklame ťa aj v tomto.
Čokoľvek odpovie, pôjdem na opačnú stranu.