hadame sa zriedka, a vacsinou su spustacom uz ozaj vazne problemy ... ci z mojej , ci z ich strany ... aj ked mam pravdu, hadky ma mrzia vzdy, len obcas ma mrzia okamzite, niektore ma zacnu trapit casom, ked sa upokojim a utriedim si argumenty v hlave. Ked mam pravdu, pridem po case s navrhmi rieseni a s poznamkou, ze hadky nam k nicomu nepomozu , ak som hadku iniciovala ja a tahala v nej za kratsi koniec ... pridem s riesenim, ktore dost zahrna ich predstavu (lebo zistim, ze to malo hlavu a patu) a ospravedlnim sa ... lebo v podstate som pacifistka a svojich rodicov lubim .. a su moja najblizsia de facto jedina rodina a som na nich dost citovo naviazana, zalezi mi na tom, aby boli stastni a robim maximum aby som im oplatila to dobre, cim na mne nesetrili .. ale generalizovanie: ano, hadky s rodicmi ma mrzia vzdy
Nehádam sa s rodičmi (mám s nimi dobrý vzťah a väčšinou sa na názoroch aj zhodneme), ale ak sa už niečo udeje, že sa s nimi (alebo s jedným z nich) pohádam, tak ma väčšinou len štve, že nevedia pochopiť moju stránku veci a nie to, že by som sa s nimi pohádal (teda ja sa nezvyknem hádať s nikým, kým si nie som 100% istý, že mám pravdu a ten môj názor je správny)
už som si nato zvykla že stále majú nejaký problém so mnou napriek tomu že som podľa mňa dobre vychovaná a slušná ináč už ma to vôbec nebaví, nech si myslia čo chcú
noo s matkou sa hadam stale keby mam vypocitat priemer...tak je to aspon 4 krat do tyzdna..niekedy menej niekedy viac ...vzdy hadku vyvola ona....ale nema to cenu sa s nou hadat tak radsej idem prec...a nie ze by som mala z toho zle svedomie..ale iba ma vacsinou strasne vytoci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
..kvak..
ked im klamem tak ano..
a s otcom sa nemam o com hadat