Áno, občas sa bojím že "to pokazím" ale to skôr pri ľuďoch čo sú mi sympatickí svojim prejavom, prípadne ktorých považujem za inteligentných a je jedno ako vyzerajú...
ja zo seba vždy vybafnem prvé čo mi príde, stále je to najväčšia chobotina a nejak ma to neserie a je mi dosť jedno či ma dotyčný/á pekné oči a husté vlasy
a nie je jedno ako ten človek vypadá? ak je i pekný a žvatlá desaťkrát do dňa hovadiny typu "ako sa máš" "nom, a ako inak?" a ty sa snažím o poriadnu komunikáciu tak to si radšej budem písať so slonom, ako s týmto pekným a neovlyvneným slovnou zásobou alebo úprimnosťou ako "už si nechcem písať ťahaj" ale dobre, to sa týka i ostatných. takže odbočila som od téme nie, mne je to šumafuk
Ja to zvládam dobre lebo ja rad pokeckám z každým a keď si tak vezme tak každý je pekne a baby ste krajšie ,ide o to ako sa človek na to pozerá mňa u žien najviac priťahujú oči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
187 komentov
Ja som zčasti ani nepochopil,že kôli čomu sa mám hanbiť.
To je to keď si niekto proste neverí
Áno, občas sa bojím že "to pokazím" ale to skôr pri ľuďoch čo sú mi sympatickí svojim prejavom, prípadne ktorých považujem za inteligentných a je jedno ako vyzerajú...
Osobne sa tragicky zasekávam takmer bez ohľadu na to, s kým hovorím, ale odpísať..?
Keby som si s ním písala tak nije.