Keď som chcela čítať ukážkovo zlú fanfikciu, kde je veľa postáv OOC a
*Spoiler*
zle zvládnuté cestovanie v čase
*koniec spoilera*
mala som si radšej znova prečítať My Immortal
@pijemzelenycaj celé to bolo proste "vytlčme z toho čo najviac peňazí a kašlime na to, že je to odveci a zbytočné a nasilu a vlastne dosť trápne"
by som komentovala aj viac, ale nechcem ostatným spoilerovať
Nie pre mňa je HP uzavretý príbeh a absolútne má neláka.. a dosť ma JKR sklamala že takto chce ryzovat na tej značke, keby chcela urobiť naozaj radosť fanúšikom tak napise knihu a nevydá takéto pseudodielo.
dalo sa, ale neprekvapkalo.
Stavim sa ale, ze keby to bolo napisane ako kniha a nie ako hra, tak ako vsetky normalnej casti, bolo by to na rovnakej urovni ako predchadzajuce casti
Mohli radsej spravit pokracovanie, kde by bol Harik a spol uz na carodejnickej VS, a bol by na intraku plnom sexu, zurov, fetuvania felix felicisu a filozofovania, to by sa mi mozno lubilo
čítala som a neviem no.. podla mna raz zavretý príbeh netreba nasilu oživovať, HP bol lepší bež dodatku.. neviem, možno hra by lepšia bola ale po prečítaní som mala zmiešané pocity, ktoré inklinovali viac k negativite..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
*Spoiler*
zle zvládnuté cestovanie v čase
*koniec spoilera*
mala som si radšej znova prečítať My Immortal
by som komentovala aj viac, ale nechcem ostatným spoilerovať
A co sa tyka toho, ze Rowlingova na tom chcela ryzovat - ju poziadali, aby tu hru prepisala ako knihu, ona to v plane nemala...
Stavim sa ale, ze keby to bolo napisane ako kniha a nie ako hra, tak ako vsetky normalnej casti, bolo by to na rovnakej urovni ako predchadzajuce casti
Hlavne nepacilo sa mi, co rowlingova spravila z Rona. Totalneho idiota.