funguje, ale to jedia cely zivot iba ryby? vsak maju podobne chutove pohariky ako ludia a neviem ako vam, ale mne by sa nechcelo stale jest iba to iste
Kanibalom môžeš byť jedine vtedy keď zješ tvorstvo toho istého druhu (napr. človek zje človeka), pričom je jasné, že človek je Cicavec a bežne je iné Cicavce. Morský človek a ryby sú druhom Ryby. Takže morský človek by musel zjesť iného morského človeka. Ak by jedol ryby, nebol by kanibal.
Neviem či som to napísala tak aby ste to pochopili.
morské panny to predsa nerobia,sú to čarovné bytosti...
(a ak hej,tak určite ikrami
podľa mňa by jedli všelijaké riasy a tak... ale ony vlastne môžu aj hranolky a tak,veď nepremieňajú sa morské panny aj na človeka a potom za svitu naspäť na rybu?
@hoperpohroma - dovolím si tvrdiť, že existuje hypotéza, kedy by sa mohli rozmnožovať prostredníctvom pohlavného styku s morským panicom, ale v takom prípade už zrejme nebude možné hovoriť o pannách a panicoch. Z toho vyplýva, že by sa mohlo dôjsť iba k jedinému oplodneniu, z ktorého by vzišla ďalšia morská panna, alebo panic, kt. by na seba prevzali reprodukčnú schopnosť predošlej generácie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale takysto by mohli jest aj morske rastliny. Alebo su skor na ustrice a homare. Ktovie.
Neviem či som to napísala tak aby ste to pochopili.
tak to jedine, že by jedli kone
resp. morských koníkov alebo hrochy, keď už žijú vo vode
niektorí predsa
(a ak hej,tak určite ikrami
podľa mňa by jedli všelijaké riasy a tak... ale ony vlastne môžu aj hranolky a tak,veď nepremieňajú sa morské panny aj na človeka a potom za svitu naspäť na rybu?
@mygate nikto, nidky, v žiadnom prípade mi nebude jesť moju dúhu!!