Takže. Kedysi dávno som dostala knihu. Bola to detská kuchárka a na obale bola Babička Kačička (tým menom som si už nie istá, proste babička Lui-a, Hui-a a Dui-a z Káčerova) A tuším nebola viazaná ako normálna kniha ale v špirále.
@tikalok Nepamätám si, že by ich bolo viac Ale... trochu ma prekvapuje, že by ste niečo také mali doma - rodičia zvyknú kuchárske knižky kupovať skôr dievčatám (alebo si mal už od detstva záľubu v pečení?)
Ja som ju mala!!!!!!!! A dpč našla som VŠETKY príručky Mladých svišťov a tú kuchárku ani za svet..... :/ ani sestra že nevie kde je.. keby som našla ale v blízkej dobe, napíšem TS
mam!!!! Ale momentalne som v anglicku a kniha je zahrabana daaaaaleko za inym bordelom (nepouzila som minimalne 10 rokov). Ak mi pripomenies o tri tyzdne, tak ti to nafotim a poslem na mail.
@galinka ja vôbec neviem, ja som tú knihu nepoužíval, len som ju celú prečítal. ja som prečítal totiž všetko, čo bolo poruke
ešte pred pár rokmi sme ju tu naisto mali, ale teraz je v druhom dome, takže sa k nej nedostanem. ale vzhľadom na neskutočnú komplikovanosť tých receptov by si to podľa mňa mohla nejako uhádnuť aj sama
a asi sme mali tú čo @mielikki .. bola viazaná normálne a hento tam nebolo.. ja si z detských kníh bohužiaľ pamätám všetky možné detaily nepodstatné pre môj terajší život
Tak tú som mala! A dokonca aj ďaľšiu inú bol to taký blok nie? .. fííha,ale že kde by to mohlo byť to netuším,ale rada som si to čítala a výdy som vyhladla
Aj ja som mala!! kuchárka je u nás v knižnici nejaká, ale nie v špirále.. a príručky mladých svišťov mám doma ešte z detských čias.. som to vedela naspamäť pomaly spomienky sa mi vyrojili práve
@tikalok Ja som kuchynsky neschopná, som rada, že si pamätám aspoň recept na cesto na palacinky Takže nie je šanca, že by som si spomenula na tento, aj keď je z celej knižky jediný, pri ktorom som sa dostala aj k reálnemu vyskúšaniu
@kolini Nápodobne A viem, ale obvykle mám tak nabité víkendy, že Káčerovo už nezmestím do programu... (P.S.: Príručky mladých svišťov som nemala, ani časopis Káčer Donald mi rodičia nechceli kupovať, mala som len tú kuchárku ktorú teraz neviem nájsť )
@depechemode Mrazený banánový zákusok... a myslím, že do toho išla smotana...
@mielikki@shelia@laciskoo Kto by to bol povedal, že tých káčerovských kuchárok existovalo viac... Ja som vždy bola v tom, že je len jedna, lebo veď len babička je tá správna osoba na kuchárske knihy
@astaroth27 Je to možné, tiež si to už nepamätám úplne presne
@galinka Kacer Donald bol drahy.. 75 korun a tusim sa to vysplhalo na 90! (zrejme kvoli priloham, hracky) ja si pamatam ako hrali take mysie dvojicky za periferny klub.. to bol moj najoblubenejsi pribeh.. ale uz nemam 6 tak potesi aspon Kacerovo =D
@galinka neviem, či sa tu môžu hádzať download linky.. ale keď dáš do googlu "kuchárka káčera donalda uloz.to" a stiahneš si to .. nie je to tá kniha? ja som mala doma tú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale vlastne neviem, či to je presne ona, možno ich bolo viac
@tikalok Nepamätám si, že by ich bolo viac Ale... trochu ma prekvapuje, že by ste niečo také mali doma - rodičia zvyknú kuchárske knižky kupovať skôr dievčatám (alebo si mal už od detstva záľubu v pečení?)
ešte pred pár rokmi sme ju tu naisto mali, ale teraz je v druhom dome, takže sa k nej nedostanem. ale vzhľadom na neskutočnú komplikovanosť tých receptov by si to podľa mňa mohla nejako uhádnuť aj sama
A sú tam aj recepty z Káčerova, čo konkrétne optrebuješ?
@tikalok Ja som kuchynsky neschopná, som rada, že si pamätám aspoň recept na cesto na palacinky Takže nie je šanca, že by som si spomenula na tento, aj keď je z celej knižky jediný, pri ktorom som sa dostala aj k reálnemu vyskúšaniu
@kolini Nápodobne A viem, ale obvykle mám tak nabité víkendy, že Káčerovo už nezmestím do programu... (P.S.: Príručky mladých svišťov som nemala, ani časopis Káčer Donald mi rodičia nechceli kupovať, mala som len tú kuchárku ktorú teraz neviem nájsť )
@depechemode Mrazený banánový zákusok... a myslím, že do toho išla smotana...
@mielikki @shelia @laciskoo Kto by to bol povedal, že tých káčerovských kuchárok existovalo viac... Ja som vždy bola v tom, že je len jedna, lebo veď len babička je tá správna osoba na kuchárske knihy
@astaroth27 Je to možné, tiež si to už nepamätám úplne presne
ospravedlnujem sa teda
ofc netusim kde je