Chcem sa spýtať aký hlas má ten váš pomyslný hlások v hlave Myslím či je ako váš skutočný,ktorým hovoríte nahlas,alebo je to hlas niekoho iného,vyšší/nižší/neznámy. Žiadne psycho,myslím ten hlások,ktorým si rekapitulujete v mysli čo máte spraviť,ktorý
ten moj znie ako moj vlastny, ale obcas nadobuda taky zlomyselny podton a rozprava mi o veciach, na ktore sa snazim nemysliet. je to asi moje umlcane a utajene podvedomie. este dobre, ze ho pocujem len ja.
Ten "Hlások" sa volá Svedomie, buď dobré alebo zlé.
A vôbec neviem, nikdy som sa nezamyslel nad tónom ale nad tým, či je ozaj správne, to čo mi hovorí... mám to asi ľahšie keďže chcem spoznávať vo svojom živote Boha - teda dobré svedomie.
každá zo štyroch častí má veľmi podobný mne, ale trošku iný (neviem definovať v čom) - to sú tie časti ktorých dialógom riešim čo a ako musím/chcem spraviť, a piata časť nemá hlas, to sú čisto myšlienky prichádzajúce v takých "balíčkoch" (proste celý myšlienkový pochod ktorý by vetami trvalo popísať 5-20 sekúnd príde v jedinom okamihu naraz), to je tá ktorej hovorím "inšpirácia"
@v3nty hej súhlasím, nemusí to byť len svedomie ako som písal v @5 no v súčasnosti ľudia na toto slovo akoby zabúdali.
Môže to byť napr. psychická choroba, posadnutosť diablom resp. aj niečo čo sám so sebou riešiš, ako si napísal.
Osobne verím Bohu, chcem patriť do jednej cirkvi tak viem celkom dobre rozlíšiť čo je lepšie rozhodnutie... preto nezávidím ateistom, inovercom a tak, tie ich pochybnosti, nekonečné otázky bez odpovedí ale som vďačný, že som dal šancu Bohu. V živote človek musí dať niečomu, niekomu šancu, podľa toho ďalej žije buď v smútku alebo večnej radosti.
bud uplne cudzi/vymysleny- napr.precitanie tvojej otazky, alebo niekoho znamy-sms od niekoho...moj je asi taky isty ako naozaj, mozno trochu zretelnejsi...ale u mna je castejsie to,ze si predstavujem ako to idem robit ,nie rozpravam...proste nejaky zablesk obrazu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
myslim si,ze mam nizsi ton ..
a ked citam niekoho veci,ktoreho hlas poznam tak sa mi premeni na jeho
A vôbec neviem, nikdy som sa nezamyslel nad tónom ale nad tým, či je ozaj správne, to čo mi hovorí... mám to asi ľahšie keďže chcem spoznávať vo svojom živote Boha - teda dobré svedomie.
Vnutorný hlas možebyť považovaný za vnutorný dialóg a to je tiež dosť kurva ťažké len tak lajcky povedať
Môže to byť napr. psychická choroba, posadnutosť diablom resp. aj niečo čo sám so sebou riešiš, ako si napísal.
Osobne verím Bohu, chcem patriť do jednej cirkvi tak viem celkom dobre rozlíšiť čo je lepšie rozhodnutie... preto nezávidím ateistom, inovercom a tak, tie ich pochybnosti, nekonečné otázky bez odpovedí ale som vďačný, že som dal šancu Bohu. V živote človek musí dať niečomu, niekomu šancu, podľa toho ďalej žije buď v smútku alebo večnej radosti.
ani taký,keď si sama pre seba,v hlave hovoríš čo ešte musíš urobiť,kam ísť..alebo len také myšlienky ?
Ale inák je to ako môj hlas, možno trochu hrubší a zreteľnejší.