Otázka na prudké zamyslenie, pre mňa s jasnou odpoveďou - krátkodobo by to pre mňa bolo síce neskutočne ponižujúce, ale čo na tom oproti dlhodobým následkom, ktoré by som niesla, keby som zvolila druhú možnosť?!
@grenouille@simuska154 no sorry, ale na Birdze sa počas dňa sto razy baví o omnoho hnusnejších témach, na tomto konkrétne naozaj nič na napnutie nevidím
@black_soul KONEČNE si niekto všimol nedokonalosť tejto ankety... ale ono prvotne je to napísané tak, že čo by si brala radšej moja ale dá sa to chápať obidvomi smermi
samozrejme hovno vo vlasoch by som mala radsej ako celu hlavu a tvar v hovne tak som to prvotne pochopila ale kebyze mi napadne to logickejsie vysvetlenie ako vsetkych tak asi hlava v hovne aj ked som prave dokazala ze naozaj to hovno v hlave aj mam
hlava v hovne to je vtedy ked je to hovno male a ked hlava v hovne to je uz ten horsi pripad a navyse ked to tam zaschne tak sa to uz tazko dava prec a taka sracka kym zhasne to je lepsie ale horsie ked je sracka v hlave aj hlava v sracke ale hlava v sracke je najhorsie co moze byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov