Ahojte birdzáci
Zaujal ma nedávno jeden článok o ľuďoch a ich povahách,výzore... a tak ma zaujíma váš názor, začo sa sami považujete. Ste so sebou spokojní alebo ak by ste mohli niečo zmeniť čo by to bolo ?....pravdou je, že so svojim výzorom niesom sp
@simuulka112 že som v pohode cool týpeček, čo má veľký pááreček z Hôrky
Som dobrý človek, ktorý dopraje, som vášnivý a miluje strekajúce frndy, hlavne frndu Karolíny Smoklíkovej.
Proste ste 40tnik na správnom mieste
Milujem sa. A milujem ženy, pivo a
Ja, čo sa týka výzoru, tak sa priam NEZNÁŠAM, lebo na mne neni nič pekné
Čo sa ale týka povahy, myslím si o sebe že som milý a dobrý človek, každému rád pomôžem, som komunikatívny a, snažím sa byť aj vtipný a s každým sa dokážem baviť. Bohužiaľ, ľudia si to ale nevážia...
A niektorí si môžu o mne myslieť aj že som čudák čo je aj trochu pravda
Tak so mnou malo okolie vždy problém. Či už kvôli výzoru, správaniu, povahe ale ja som celkom spokojný.
Prečo by som sa mal prispôsobovať niečomu len preto, aby som niekam zapadol - veď dôležitejšie je niekam patriť aj napriek tomu, že sa človek odlišuje nie.
veď čo by to bol za svet, keby boli ľudia rovnakí? Výzorom, správaním...???
Aj keby ma celý svet poslal do riti, aj keby som sa ocitol na úplnom dne tak sa nikdy neprispôsobím a nebude zo seba robiť niečo čo nie som.
určité moje povahové črty dokážem ovládať ale nezmením svoju osobnosť len preto, aby som sa cítil dobre. A ani sa to popravde celkom nedá.
je to ako keby ste chceli z extroverta spraviť introverta.
Som tvrdohlavý a častokrát označovaný za manipulátora ale tieto dve vlastnosti si napriek tomu cením a nevymenil by som ich za nič na svete.
pretože by som poprel sám seba.
@alinecko to poznám... ale nemôžeš sa zase nenávidieť človek nikdy nebude spokojný s tím čo má a verím, že aj ty máš na sebe niečo výnimočné a čo sa týka povahy nepoznám ťa ale "čudný" ľudia sú niekedy najlepší ja sa tak častokrát cítim podobne...
takto s výzorom nie som spokojný, ale čert to ber, ja len nechcem pôsobiť ako magor
a vadí mi na mne viacero vecí, napr. to, že akoby som nebol schopný robiť to čo iní ľudia, mať vzťahy, poflakovať sa, nerozmýšľať, žiť zo dňa na deň, nepremýšĺať
nebyť tak strašne vedľa, že nedokážem a nechcem robiť športové úkony, ako sú kolektívne športy a prosto že všetci v mojom okolí to vedia, len ja nikdy
čím nehovorím že to extra vedieť chcem, ale ja nechápem či tento svet je postavený na tom, ale všade z každej strany sa to odo mňa vyžaduje robiť O__o úritom keď sa zamyslím, to je ako vnucovanie toho, aby som hral karty, alebo človeče, a nechápem prečo to musím robiť keď ja nechcem a preto mi na mne vadí, že to ani nedokážem, že na to nemám asi duševné predispozície alebo čo...
tiež mi vadí, že som lenivý, že aj keby som nejaký ten potenciál mal, tak ho nerozvíjam, lebo, lebo, nečítam knihy, nevzdelávam sa ale hrozne chcem, vedieť prvú pomoc, niečo o technike, medicíne, umení, rozumieť sa nejakej problematike, mať moje argumenty konečne aj niečím podloženým, nie len predsudkami, alebo vlastnými úsudkami, a celkovo chcem rozviť môj intelekt viac, lebo mi to hrozne vadí - ale takto delenie bunky a jej jednotlivé fázy mám v riti
a tiež mi vadí, že som príliš spätý s ľuďmi, že od nich buď veľa očakávam alebo neviem, ale prosto všade ich musím mať, a preto som takmer vždy obmedzovaný, lebo sa nedá vyhovieť všetkým, ale zvláštne je, že u iných ľudí to nevidím, všetko klape ako švajčiarske hodinky, to len ja mám asi šťastie na takých, čo stále vymšľajú, menia plány a pod. - ale i tak mi vadí, že sa na nich nadväzujem,
a vadí mi na mne ešte oveľa viac vecí, ale tieto sú aktuálne
@spisovatel samozrejme súhlasím, že sa človek nemá meniť len aby sa prispôsobil ja som to inak zažila v krúžku kde chodili samé baby bohatých oteckov a ja som sa hrala na namyslenú kravu tiež cítila som sa ako schyzofrenik a už by som to nikdy nespravila!....človeka nezmeníč úplne od základu na nieoč iné ako robota
ale pri tom je zvláštne že niekedy na sebe spozorujem také obrovské kontrasty, že nerozumiem tomu
som komunikatívny, zábavný, snažím sa pomôcť
ale veľa krát som
tichý, nudný, pýtam o pomoc druhých
a jednoducho plny protikladov, pri rozličných skupinách ľudí, v situáciach
niekedy sa cítim, že ma ľudia majú radi, ale zároveň ma nenávidia, a ja neviem nie som so sebou absolútne spokojný, vo všetkom som podpriemerný, alebo priemerný a keď sa cítim, že v tomto asi vynikám, tak sa objaví ďalší trkvas, ktorému to ide lepšie a ešte vie aj tých milión vecí, čo ja nie, čiže sa cítim neužitočný, častokrát sa sám selektujem
a niekedy mám sebavedomie nezdravo vysoké, to je v istých momentoch raz za uhorský rok, kedy som šťastný, poprípade mi niekto povie kompliment, alebo niečo dosiahnem a pod.
ale potom na druhú stranu, často krát sa sám podceňujem, mám komplexy, všetko mi na mne vadí, a plazím sa..
to, čo sa mi na mne nepáčilo som už zmenila (čo sa výzoru týka), a povaha..no..nič mi na nej neprekáža, ľúbim tráviť čas so sebou proste, som so sebou úplne spokojná, resp. už som si zvykla, že iné to nebude
@simuulka112 - Ono je to vždy ľahšia cesta na začlenenie sa do kolektívu ale...
Každý človiečik je výnimočný a závisí len od neho čo s tým spraví a či tú svoju jedinečnosť a nenahradieľnosť dokáže na tomto svete využiť.
Už som toto vide niekde dával ale hodím ho aj sem.
Čím viac vieš o tomto svete, tým sa ti tu horšie žije. Závidím všetkým, ktorí nevedia a nepremýšľajú toľko ako ja. Kiež by som zabudol čo viem.
mne sa nepáči moja postava..neviem či sa s tým niekedy zmierim nužžžž.... a čo sa týka mojej povahy.. docela ma štve že sa neviem prihovoriť luďom, nájsť nových priateľov atď...
Som svojim výzorom asi neni žiadna žena spokojná Ale keby chcela by som nemať akné, a menší frˇák. Inak povahovo si o sebe myslím že to neni najhoršie, mám na sebe asi rada moju veselú čast, a to že sa rýchlo zoznamujem a vychádzam pomerne s každým. Inak určite by som nechcela byt tak náladová a urážlivá
sebavedomie na bode mrazu - bohužiaľ poznám ale aj keby som to mohol zmeniť tak asi by som nechcel, to jednoducho patrí ku mne, potom by som to už nebol ja. To isté platí aj ohľadom môjho ksichtu aj keď tu by som možno zmenu bral a v neposlednom rade by som možno rád vedel aké je to byť extrovertom, ktorým nikdy v živote nebudem. Ale aj keby to bolo možné tak len na jeden deň, život s maskou by bol oničom.
myslím si že som v pohode ... Jasné že so svojím vzhľadom nie som spokojný ale čo už
naučil som sa ignorovať to čo si o mne ľudia myslia
a preto ma nikdy nepoloží keď mi niekto niečo povie čo sa mi nebude páčiť
v dnešnej dobe ťa málo kto pochváli ... a tak sa musím chváliť sám a takto sa ti zvýši sebavedomie ... aspoň mne
som nebezpečný pre spločnost, vyplíva to z toho vídea čo sem dal @spisovatel ...
ale nebojím sa, že som kresťan, je nás 1,2 miliardy na zemi a naša cirkev už exituje 2000 rokov...
vyzorovo - bolo to uz lepsie, ale postava sa mi vracia kazde leto ked zacina beachova sezona.. teraz napriklad tricko malokedy dam zo seba - nie ze by som mal tela uplne nahovno, ale viem ze to moze byt aj lepsie a tak hlava asi fajn - tmavsia plet s tou som spokojny. mohol by som mat tak o 3cm dlhsieho vtaka aj o 4 kludne potom by som stahoval aj trenky hocikedy mozno by som zacal robit aj gigola - co sa tyka sebavedomia teda, asi mi moc nechyba ale zase sa neprejavujem az tak
Simuulka112 ktora si inak v lavo ci pravo?
@poke podla mna mas jedinu moznost a to ponorit sa do nejakeho hobby silno .. este by som radil cvicit (myslim tak poriadnejsie, tvrdsie), ale to nenavrhujem, lebo pises, ze nemas rad sport/pohyb (ci len kolektivny? som to len preletel)
Doslova nenavidim moj pesimizmus, robi mi to fakt znacne problemy v zivote ale este som neprisla na to ako ho znicit, i ked sa vsemozne snazim.
A co by som rada zmenila? Chcela by som byt menej naviazana na ludoch na ktorych mi zalezi, chcela by som byt vacsi pohodak a "mamvpicista", ale proste neviem to. Som typ co stale nieco riesi, analyzuje, rozobera...zvyknem od ludi vela vyzadovat (kedze vela vyzadujem aj od seba), takze ostatni ma asi moc radi nemaju
Ale tak co sa da robit, iste crty mame dane a musime sa s nimi zmierit, mam taky pocit.
ja som bohuzial maximalistka, uz mi to povedalo viac ludi. a nebudem rozpravat o tom, aka by som chcela byt, pretoze tym vobec nic nedosiahnem. stale som so sebou nespokojna, bez ohladu na to, ci dosahujem, co chcem.
s vyzorom som bola spoko, pak mi par ludi desne dlho znizovalo sebavedomie a teraz sa uz len snazim v zrkadle nevidiet ako tlste vyzrane prasa
ale co ja viem. moj charakter je napicu, ale uvedomujem si to a snazim sa krotit.
mam rada svoj temperament a sarkazmus.
a vraj som ochotna a pomaham ludom (vy vsetci, co ma poznate lepsie nez cela moja rdoina dokopy, lebo ste ma videli na ulici a citali si odo mna par prispevkov, sa teraz doma veselo vyskierajte a nechapavo krutte hlavou )
Výzor ? No, počul som od niektorých dievčat, vraj som taký zajačik, no ja také slová nepoužívam, ale len pre autentickosť som to použil Osobne si to, ale nemyslím. S výškou som max. spokojný, ale chcel by som robustnejšiu postavu. Povahovo som priateľský, snažím sa za každú cenu o zmier, snažím sa vtipkovať v spoločnosti, ale keď som sám, veľa premýšľam o živote, o tom ako som, čo spravil a či to bolo tak správne, vtedy som dosť citlivý na podnety a toto mi vadí.
ja som so sebou spokojny...nie som spokojny so spolocnostou, ktora na mna vyvija natlak, aby som sa prisposobil, a to neznasam
som kamaratsky, a otvoreny clovek, ale ked to niekto zneuzije, tak ho poslem do riti, a castokrat sa ten clovek cuduje, ze preco ho tam vobec posielam.
a takisto mam chvile, ked su mi isti ludia nesympaticky,a nechcem sa s nimi proste bavit, a ti tiez na mna pozeraju ako na cvoka...ja zase na nich nepozeram vobec
a na vyzore makam ako sa najviac da...iste veci proste nejdu zmenit, napr. farba vlasov, pokozky, vyska, dlzka apod
@drhouse ježiš nie vpravo ale vľavo !!!!....chcela som napísať vľavo je kamoška a vpravo som ja blond už mi šibe ja som tá napravo aby sme sa pochopili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Som dobrý človek, ktorý dopraje, som vášnivý a miluje strekajúce frndy, hlavne frndu Karolíny Smoklíkovej.
Proste ste 40tnik na správnom mieste
Milujem sa. A milujem ženy, pivo a
Čo sa ale týka povahy, myslím si o sebe že som milý a dobrý človek, každému rád pomôžem, som komunikatívny a, snažím sa byť aj vtipný a s každým sa dokážem baviť. Bohužiaľ, ľudia si to ale nevážia...
A niektorí si môžu o mne myslieť aj že som čudák čo je aj trochu pravda
Prečo by som sa mal prispôsobovať niečomu len preto, aby som niekam zapadol - veď dôležitejšie je niekam patriť aj napriek tomu, že sa človek odlišuje nie.
veď čo by to bol za svet, keby boli ľudia rovnakí? Výzorom, správaním...???
Aj keby ma celý svet poslal do riti, aj keby som sa ocitol na úplnom dne tak sa nikdy neprispôsobím a nebude zo seba robiť niečo čo nie som.
určité moje povahové črty dokážem ovládať ale nezmením svoju osobnosť len preto, aby som sa cítil dobre. A ani sa to popravde celkom nedá.
je to ako keby ste chceli z extroverta spraviť introverta.
Som tvrdohlavý a častokrát označovaný za manipulátora ale tieto dve vlastnosti si napriek tomu cením a nevymenil by som ich za nič na svete.
pretože by som poprel sám seba.
a vadí mi na mne viacero vecí, napr. to, že akoby som nebol schopný robiť to čo iní ľudia, mať vzťahy, poflakovať sa, nerozmýšľať, žiť zo dňa na deň, nepremýšĺať
nebyť tak strašne vedľa, že nedokážem a nechcem robiť športové úkony, ako sú kolektívne športy a prosto že všetci v mojom okolí to vedia, len ja nikdy
čím nehovorím že to extra vedieť chcem, ale ja nechápem či tento svet je postavený na tom, ale všade z každej strany sa to odo mňa vyžaduje robiť O__o úritom keď sa zamyslím, to je ako vnucovanie toho, aby som hral karty, alebo človeče, a nechápem prečo to musím robiť keď ja nechcem a preto mi na mne vadí, že to ani nedokážem, že na to nemám asi duševné predispozície alebo čo...
tiež mi vadí, že som lenivý, že aj keby som nejaký ten potenciál mal, tak ho nerozvíjam, lebo, lebo, nečítam knihy, nevzdelávam sa ale hrozne chcem, vedieť prvú pomoc, niečo o technike, medicíne, umení, rozumieť sa nejakej problematike, mať moje argumenty konečne aj niečím podloženým, nie len predsudkami, alebo vlastnými úsudkami, a celkovo chcem rozviť môj intelekt viac, lebo mi to hrozne vadí - ale takto delenie bunky a jej jednotlivé fázy mám v riti
a tiež mi vadí, že som príliš spätý s ľuďmi, že od nich buď veľa očakávam alebo neviem, ale prosto všade ich musím mať, a preto som takmer vždy obmedzovaný, lebo sa nedá vyhovieť všetkým, ale zvláštne je, že u iných ľudí to nevidím, všetko klape ako švajčiarske hodinky, to len ja mám asi šťastie na takých, čo stále vymšľajú, menia plány a pod. - ale i tak mi vadí, že sa na nich nadväzujem,
a vadí mi na mne ešte oveľa viac vecí, ale tieto sú aktuálne
Creampie s čapicou
som komunikatívny, zábavný, snažím sa pomôcť
ale veľa krát som
tichý, nudný, pýtam o pomoc druhých
a jednoducho plny protikladov, pri rozličných skupinách ľudí, v situáciach
niekedy sa cítim, že ma ľudia majú radi, ale zároveň ma nenávidia, a ja neviem nie som so sebou absolútne spokojný, vo všetkom som podpriemerný, alebo priemerný a keď sa cítim, že v tomto asi vynikám, tak sa objaví ďalší trkvas, ktorému to ide lepšie a ešte vie aj tých milión vecí, čo ja nie, čiže sa cítim neužitočný, častokrát sa sám selektujem
a niekedy mám sebavedomie nezdravo vysoké, to je v istých momentoch raz za uhorský rok, kedy som šťastný, poprípade mi niekto povie kompliment, alebo niečo dosiahnem a pod.
ale potom na druhú stranu, často krát sa sám podceňujem, mám komplexy, všetko mi na mne vadí, a plazím sa..
čiže takto - kontrasty
@alinecko kľudne
Ja osobne som s výzorom vyrovnaná ale povahovo sa nemám rada, no snažím sa každým dňom byť lepším človekom.
Každý človiečik je výnimočný a závisí len od neho čo s tým spraví a či tú svoju jedinečnosť a nenahradieľnosť dokáže na tomto svete využiť.
Už som toto vide niekde dával ale hodím ho aj sem.
Čím viac vieš o tomto svete, tým sa ti tu horšie žije. Závidím všetkým, ktorí nevedia a nepremýšľajú toľko ako ja. Kiež by som zabudol čo viem.
inak, som so sebou spokojná
naučil som sa ignorovať to čo si o mne ľudia myslia
a preto ma nikdy nepoloží keď mi niekto niečo povie čo sa mi nebude páčiť
v dnešnej dobe ťa málo kto pochváli ... a tak sa musím chváliť sám a takto sa ti zvýši sebavedomie ... aspoň mne
Podľa mňa dôveruješ, len sa nedokážeš otvoriť alebo respektíve nechceš nie?
ale nebojím sa, že som kresťan, je nás 1,2 miliardy na zemi a naša cirkev už exituje 2000 rokov...
Simuulka112 ktora si inak v lavo ci pravo?
fillip upokoj sa prosím ťa
prepáč, ale nechce sa mi verejne analizovať
čo by som zmenil? chcel by som byť krajší a inteligentnejší ,cielavedomejší
A co by som rada zmenila? Chcela by som byt menej naviazana na ludoch na ktorych mi zalezi, chcela by som byt vacsi pohodak a "mamvpicista", ale proste neviem to. Som typ co stale nieco riesi, analyzuje, rozobera...zvyknem od ludi vela vyzadovat (kedze vela vyzadujem aj od seba), takze ostatni ma asi moc radi nemaju
Ale tak co sa da robit, iste crty mame dane a musime sa s nimi zmierit, mam taky pocit.
ale co ja viem. moj charakter je napicu, ale uvedomujem si to a snazim sa krotit.
mam rada svoj temperament a sarkazmus.
a vraj som ochotna a pomaham ludom (vy vsetci, co ma poznate lepsie nez cela moja rdoina dokopy, lebo ste ma videli na ulici a citali si odo mna par prispevkov, sa teraz doma veselo vyskierajte a nechapavo krutte hlavou )
som kamaratsky, a otvoreny clovek, ale ked to niekto zneuzije, tak ho poslem do riti, a castokrat sa ten clovek cuduje, ze preco ho tam vobec posielam.
a takisto mam chvile, ked su mi isti ludia nesympaticky,a nechcem sa s nimi proste bavit, a ti tiez na mna pozeraju ako na cvoka...ja zase na nich nepozeram vobec
a na vyzore makam ako sa najviac da...iste veci proste nejdu zmenit, napr. farba vlasov, pokozky, vyska, dlzka apod