Titul Homofób roka získala Konferencia biskupov Slovenska - z rozhodnutia akéhosi Inštitútu ľudských práv (či ako sa to volá) pod vedením akéhosi Weisenbachera. Prosím Vás, súdružky a súdruhovia, dajte hlavy dohromady a zvestujte mi, čo značí ten termín h
@lejtenant vasky blizko k nacizmu. Ako moze niekto s avatarom lenina obhajovat nacistu? Ved nackovia posielali komunistov rovno do plynu (tabor Dachau) a samotny lenin bol 4tinovy zid podla Norimberskych zakonov by bol v tretej risi povazovany za mischlinga druheho stupna.
@lejtenant az na to ze nacisti a komunisti boli najvacsi ideologicki nepriatelia. Medzi NSDAP a KPD(komunisti) boli uz od zaciatku krvave poulicne poticky.
Nemci volili v 33tom Hitlera ako "mensie zlo" prave preto ze sa obavali komunistickeho prevratu a Hitler im sluboval ze s Komunistami urobi poriadok. Hned po nastupe k moci zacal Hitler komunistov tvrdo prenasledovat a systematicky likvidovat - komunisticka strana bola zakazana.
@lejtenant
"homo - man, human being, person, fellow"
dôležité to že "fellow", v dnešnom použití v zmysle "rovnaký"
hetero-sexuál - priťahovaný INÝM pohlavím
homo-sexuál - priťahovaný ROVNAKÝM pohlavím
homo-fóbia -> odvodená od homo-sexuál, v priamom preklade nepresný pojem, ale o etymológii tohto termínu sa nehádaj so mnou ale s tými kto ho vytvorili
ale inak stále sedí, celé náboženstvo je založené na strachu zo (slobodného) ľudstva, preto existuje, a to sa snaží docieliť, aby ľudstvo bolo neslobodné, takže nevidím problém ani v doslovnom výklade daného termínu
čo ti midnight piše, že náboženstvo je založené na strachu, tak to ber, že len u nich v dedine možná...
u nás v žiline, nikoho nikto nenúti chodiť do kostola a kostoly su plné a nikto ma tam nekritizuje, nevyhráža sa a ani nenúti hadzať peniaze do kasičky....
takže dedko vševedko sa aj tentoraz riadne mýli :ehm:
@zajkousko Náhodou, ja som bola v kostole v Žiline a už len preto, že som sa tam každú chvíľu neprežehnávala a nepridala sa k tomu ich hromadnému tranzu sa na mňa divne kukali. Hlavne farár na mňa v jednom kuse zízal. A v každom kostole, ak nehodíš do košíka čo sa podáva, tak na teba kukajú jak na najväčšieho sebca. a katolíci kritizujú každého. :ehm:
@midnight zaujimave ze ste mi zmazali temu, ktora sa do nikoho nenavazala, nikoho neurazala a neporusovala ziadne pravidla. Ale temu kde sa navzajom urazaju nabozenski fanatici a sexualne mensiny nechate otvorenu pritom niektore prispevky naplnaju skutkovu podstatu trestneho cinu.
@madtwatterphd
neviem o akej téme hovoríš, ja som ju nezmazal, adresovať v takejto záležitosti všetkých adminov skupinovo má rovnaký význam ako adresovať všetky baktérie skupinovo keď sa sťažuješ že máš chrípku.
(spoiler: bez určitých druhov baktérií v črevách ktoré pomáhajú rozkladať určité zlúčeniny by si neprežil)
@vachtlik su to chori ludia a mali by si dat antibiotika mozno by im to preslo. A treba dat este aj deti zaockovat aby to nahodou nechytili. Inak pocul som ze byt buzerant je velmi nakazlive tak ti dam taku radu: ked zbadas buzeranta nesnaz sa ho udriet lebo by si sa mohol od neho nakazit. Je to totiz nakazlive, uz by sa ti nepacili dievcata
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nepovedal to Vasky?
Nemci volili v 33tom Hitlera ako "mensie zlo" prave preto ze sa obavali komunistickeho prevratu a Hitler im sluboval ze s Komunistami urobi poriadok. Hned po nastupe k moci zacal Hitler komunistov tvrdo prenasledovat a systematicky likvidovat - komunisticka strana bola zakazana.
homofób = človek ktorý má fóbiu (chorobný strach z, odpor k) homosexuálom.
a dobre získali
@fragile @1 sledujem, keď to tu prekročí bežnú mieru birdzového kokotizmu tak s tým dačo spravím.
"homo - man, human being, person, fellow"
dôležité to že "fellow", v dnešnom použití v zmysle "rovnaký"
hetero-sexuál - priťahovaný INÝM pohlavím
homo-sexuál - priťahovaný ROVNAKÝM pohlavím
homo-fóbia -> odvodená od homo-sexuál, v priamom preklade nepresný pojem, ale o etymológii tohto termínu sa nehádaj so mnou ale s tými kto ho vytvorili
ale inak stále sedí, celé náboženstvo je založené na strachu zo (slobodného) ľudstva, preto existuje, a to sa snaží docieliť, aby ľudstvo bolo neslobodné, takže nevidím problém ani v doslovnom výklade daného termínu
asi tak, dnes je homofób už asi aj ten, kto je proti adopciám detí homosexuálmi, aj ked proti orientácii nemá nič
čo ti midnight piše, že náboženstvo je založené na strachu, tak to ber, že len u nich v dedine možná...
u nás v žiline, nikoho nikto nenúti chodiť do kostola a kostoly su plné a nikto ma tam nekritizuje, nevyhráža sa a ani nenúti hadzať peniaze do kasičky....
takže dedko vševedko sa aj tentoraz riadne mýli :ehm:
pekný deň aj tebe, ty náš malý nervoidný hlodavec
neviem o akej téme hovoríš, ja som ju nezmazal, adresovať v takejto záležitosti všetkých adminov skupinovo má rovnaký význam ako adresovať všetky baktérie skupinovo keď sa sťažuješ že máš chrípku.
(spoiler: bez určitých druhov baktérií v črevách ktoré pomáhajú rozkladať určité zlúčeniny by si neprežil)
Inak poznas nejakeho buzeranta osobne?
a čo ja teraz akože mám robiť?
heh, a čo chápať, mne stačí to čo mám a to je všetko o čom sa tebe ani nesníva....
"mne stačí to čo mám a to je všetko o čom sa tebe ani nesníva...."
pravdu máš, nočné mory už som dlho nemal.
"heh, a čo chápať, mne stačí to čo mám"
vyjadrenie pravého nefalšovaného zadubenca.
od teba beriem urážky, už aj z recesie, že vlastne ty iné ani nevieš