Takže tí ktorí chodili/chodia na hotelovku páci/nepáci? .... lebo rozmýšlam že by som išla a rozhodujem sa medzi Trencínom a Pieštanmi kde je podla vás lepšie? ... a ešte bola by som zrejme na intráku tak teda dalo by sa to prežiť? (myslím v Trencíne a Pi
v Piestanoch na hotelke som mala kamosky, chodili sme za nimi ked mali akcie a musim uznat ze to tam mali super (podla mna) a chvalili si aj oni.... jedna tam bola aj na intraku a mala ho v tej istej budove ako skolu myslim.... ja som chodila na hotelku inde a tiez by so nemenila nesedeli sme cely cas v triede ale mali sme aj prakticke (barmansky,vianocne vystavy... ) mohli sme ist v tretiaku na sest mesiacov do zahranicia,v stvrtaku na tri .... jedine minus ja vidim v tom ze je patrocna a tazsie sa dostat na vysku....
@dsd7 ja chodím na hotelku do Piešťany a poviem ti tak, že niekto hovorí,že sa mu nepáči ale mňa osobne to tam baví
A keby som si mala vybrať ešte raz tak určite by som rozhodnutie nemenila
a takže zápory:ide to do penez a keď ťa to raz nebaví tak tam nemáš čo robiť
klady:máš školu, na ktorú už ani výšku nepotrebuješ,veľa školských akcií,zahraničné praxe,kurzy a my v PN si to nevieme predstaviť bez naších After party
ach asi tam vážne nakoniec pojdem ...len sa bojím že ak monitor dokašlem že ci ma zoberú ... a bojím sa aby som kedže budem zrejme na intráku nezacala úplne flákať co ucenie ...tak no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A keby som si mala vybrať ešte raz tak určite by som rozhodnutie nemenila
a takže zápory:ide to do penez a keď ťa to raz nebaví tak tam nemáš čo robiť
klady:máš školu, na ktorú už ani výšku nepotrebuješ,veľa školských akcií,zahraničné praxe,kurzy a my v PN si to nevieme predstaviť bez naších After party