@flussica ale tak.. môže byť, ak sú Švédi aspoň trocha tak strelení ako Fíni, tak by ma to neprekvapilo
(a okrem toho, som sa z toho vysomárila i s mojimi chabými znalosťami švédčiny /to, že som si to pre istotu skontrolovala, či netrepem hovadiny, sa neráta/, čo ma veĺmi potešilo
jaj inak. to neni vôbec reálna "choroba", napr hovorí vo videu, že tridsať sek pred koncom spievania na melodifestivalen bol suchý, ale potom akože veľmi sexi naňho pustili vodu a tancoval taký mokrý.
že sa nechá rád poliať na hlávku, viď klip. to sedí aj s jeho imidžom a popular pesničkou, však?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
(a okrem toho, som sa z toho vysomárila i s mojimi chabými znalosťami švédčiny /to, že som si to pre istotu skontrolovala, či netrepem hovadiny, sa neráta/, čo ma veĺmi potešilo
(Bravó, bravó!)
že sa nechá rád poliať na hlávku, viď klip. to sedí aj s jeho imidžom a popular pesničkou, však?