preco ked niekto napise dost nelusne slovo...tak napise prve pismeno hviezdicku a potom posledne pismeno...ved aj tak v mysli si kazdy to slovo povie...ano viem je tu zakazane nadavat ci tak nejako ale myslim ze nikdy sa neda zabranit nadavkam a vobec uz
tu je kurva zakázané nadávať? A prečo mi to do piče nikto nepovedal? Jebem sa na takýto kokotný systém! Zasraní skurvysyni mi ani nedokáže povedať hej ty kokot nejeb tu lebo bude popiči!?
Tak to ma teraz kurva nasralo!! fakt ma to kurva nasralo!
@schizoofrenik no ja tam vidim len trapneho "frajera" ktory chcel napisat nieco vtipne zeby sa kazdy zarehotal jak zdrbal dajake decko...straaasne vtipne...
@avoktizapka no ved ani ja...ale vies ma to zaujima proste aj ked precitas nejaku nadavku s tou * tak stale si ju v hlave premitnes ci chces alebo nechces takze tym padom aj nadavanie nie je na adminovi schvalit pretoze najdu sa taky ludia co to proste tam za kazdu cenu musia napisat...
@schizoofrenik preco???...lebo som pre teba trapna lebo sa nesmejem na tvojich "vtipoch"...lebo ta nepovazujem za "sefa"...lebo prave JA...a urcite nesom sama...ti robim napriek???...
@vewe takže po prvé som sa nijak nesnažil byť vtipný.
Len som poukazoval na funkčnosť pravidiel používania tu na birdzi, konkrétne hore spomenutého zakázeného nadávania.
Nechcel som nikoho rozosmiať, nikomu som nikdy nepovedaln že sa považujem za šéfa, nikomu som nepovedal že mio robí napriek.
Nejdem ti nič vysvetľovať kvôli tomu čo som povedal už minimálne stokrát, kvôli tomu že hádať sa s človekom čo o mne vie akurát nick je bezvýznamná strata času.
z debillné komentovanie debilných fór/pretože ako si si mohla všimnúť, ak je topic k veci tak sa vyjadrím k veci aj ja/ ti teda naozaj napovie veľa o mojom správaní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Tak to ma teraz kurva nasralo!! fakt ma to kurva nasralo!
Len som poukazoval na funkčnosť pravidiel používania tu na birdzi, konkrétne hore spomenutého zakázeného nadávania.
Nechcel som nikoho rozosmiať, nikomu som nikdy nepovedaln že sa považujem za šéfa, nikomu som nepovedal že mio robí napriek.
Nejdem ti nič vysvetľovať kvôli tomu čo som povedal už minimálne stokrát, kvôli tomu že hádať sa s človekom čo o mne vie akurát nick je bezvýznamná strata času.
Toť vsio
z debillné komentovanie debilných fór/pretože ako si si mohla všimnúť, ak je topic k veci tak sa vyjadrím k veci aj ja/ ti teda naozaj napovie veľa o mojom správaní
@ejmidv už zas degeš? prečo?
ok ospravedlnujem sa...
keby tu ide dat bold, tak KOKOT samozrejme napisem boldom