dá, veď niektorí terapeuti to bežne robia a vraj to funguje ak je skúsený ten človek, lebo môže aj ublížiť, ja by som do toho nešla, možno jednej osobe by som to dovolila, ale inak nie
asi hej... samozrejme nejaký skúsený, zodpovedný hypnotizér s cieľom pomôcť a nie zneužiť niekoho na niečo a zmanipulovať ho. podľa mňa sa tým dokážu liečiť závislosti,úzkosti,nejaké iné zlé návyky... a možno sa dokážeš dostať aj do minulého života, ktohovie ? a vyskúšala by som si to, len asi by som mala strach, že sa zo stavu hypnózy nedostanem, alebo ak aj hej,tak nie úplne normálna
u ľudí, ktorí sú sugestibilní, hypnóza dokáže priam zázraky - napr. odučiť sa fajčiť, uvoľniť niektoré úzkostné poruchy, poruchy sexuality... ale vysoko sugestibilných nie je AŽ tak veľa - takže hypnóza má obmedzené pole pôsobenia. ale itak je to pecka a možno si raz spravím kurz...
človek sa može pomocou istych technik zhypnotizovat aj sam a moze si v hlave nariadit urcite veci ktore za vedomeho stavu nerobi inak povedane - moze vedome ovladat podvedomie
tak hypnóza nie je žiadna sranda. teda,nie že by som ju ja reálne skúšala,ale podla slov mojej byvalej profesorky-ten clovek uz nikdy nebude ako kedysi neviem,čo je na tom pravdy. možno je to pičovina,ale ona o tom bola presvedčená. tak neviem. nemám chut to zistovat
ale taká autosugescia,to je uz o inom. ak ma clovek pevnu volu a je silno o niečom presvedčený,tak sa dá si vsugerovat toho dost.
@nenita no bolo to divné, chvíľu som mala pocit, akoby som bola na dákych práškoch..točila sa mi hlava a nevedela som identifikovať svoje pocity...lebo vďaka hypnóze som sa dostala hlboko do svojho podvedomia a objavila som veci, pred ktorými som tak "utekala", ktoré som sa snažila zatlačiť čo najďalej.. Väčšina známych ma od toho odhovárala, vraj je to somarina, a že ma to poznačí po zbytok života ale nič z toho sa nekonalo.. prišla som na to, čo ma celé tie roky tak trápilo, kvôli čomu som nemohla spávať a..s odstupom času môžem povedať, že to bolo jedno z mojich najlepších rozhodnutí... aspoň viem na čom som.. a kde bola chyba.. vôbec to neľutujem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale taká autosugescia,to je uz o inom. ak ma clovek pevnu volu a je silno o niečom presvedčený,tak sa dá si vsugerovat toho dost.