No...zevraj sa da zhypnotizovat kazdy. Verim tomu, ale kazdemu cloveku treba inu mieru posobenia... a na mna by trebalo velmi vela, lebo sa mi nechce verit , ze by ma niekto vedel zhypnotizovat : ) ale pravdepodobne by sa mu to po velkej snahe a viacerych pokusoch podarilo ale niekedy som tomu vobec neveril a vsetci co tomu verili mi prisli smiesni
Ale to bude tym, ze som dost empiricky zalozeny...v zivote nebudem realne verit na duchov ani mimozemstanov, pokial ich sam neuvidim. Nevylucujem, ze mozu byt, ani nevylucujem, ze by ma niekto zhypnotizoval, ale... vnutorne tomu aj tak neverim, zda sa mi to nepravdepodobne
@puco90 to viem, ale nakolko ja si to v mysli zablokujem , ze sa to neda...tak pre mna sa to viac-menej ani dat nebude, resp. ako som pisal, po velkej snahe a po urcitom case kazdy ma inu "hypnobilitu" tazko zhypnotizovat niekoho kto nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
vidim to sam na sebe, ked som riadne nafajceny vzdy sa rychlo namotam na nejaku uplnu picovinu xD
Nie každý je však sugestibilný, napríklad ja som len na cca 40%, a na to, aby bola hypnóza ako tak úspešne prevedená, by mal byť človek na oveľa viac.
A samozrejme, netreba skúšať hypnózu doma, je to životu nebezpečné.