Zaujímalo by ma, ako si mladí ľudia ako vy predstavujú ideálne mesto? Ako by malo vyzerať, čo by malo obsahovať, kde by sa malo nachádzať, koľko a akí ľudia v ňom mali žiť? Prezdraďte
bolo by úplne jedno ako by vyzeralo, čo by malo obsahovať, kde by sa malo nachádzať a aj koľko ľudí by v ňom malo byť... čo však nie je jedno je práve to, že akí by tí ľudia mali byť... v krátkosti povedané mali by byť rozumní a hlavne by mali mať srdce na správnom mieste... myslím, že nie je k tomu viac čo dodať
30 obyvatelov, 1 obchod, 1 Vrtak, ziaden kostol, ziadna ČOV, vlastne studne, maximalne 30 domov (pre tych 30 ludi), na jednej strane mesta more, na opacnej hory. jednoducho zmenseny Vancouver
New York ♥ ruch mesta..obchody..staci sa pozriet z okna a vidite stovky inych ludi..a kazdy si zije svoj vlastny zivot..kazdy ide niekam inam..kazdy mysli na nieco ine..a nasadnut do zlteho taxika..vyjst po tych poziarnych schodoch z boku domu..a napokon aj tak nasadnut do metra..aach
Mesto, ktore na teba dycha historiou, je dostatocne velke, aby sa o teba ludia nezaujimali. Maximalne hodinu od mora a ma letisko. Nieco ako Edinburg, alebo Londyn maybe....
@13 resp. absolútne ideálne mesto, v ktorom by som scvokla od nedostatku príležitostí sťažovať sa: - pätsto obyvateľov nekokotov - t.j. takých, čo príležitostne použijú toho poldruha kila tkaniva, čo im vypĺňa lebku, umelcov a vedcov+ 750 000 zodpovedných nemilitantných občanov na menej poetických pracovných pozíciách
- architektonický mix medzi Budapešťou, Amsterdamom, Edinburghom, Readingom, bretónskym vidiekom
- hustá, spoľahlivá a presná sieť MHD, osobná & nákladná doprava vytlačená na rýchlostné cesty za mestom
- ponuka tovaru dovezeného z celého sveta, kultúrne akcie, vývojové & výskumné strediská
Ja si idealne mesto predstavujem so stopercentnou zamestnanostou, pivo by muselo byt za 33 centov, futbal zadarmo a zlozenie obyvatelov by bolo vyhradne slovenskej narodnosti ;-I stop parazitom
čisté domy, pravé uhly, žiadni bezdomovci a pouliční vykrádači kontajnerov, cyklisti na cestách (nie na chodníkoch) a nejak tak a hlavne tipická značka Slovenska - žadne smetie na ulici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@8 iba trosku
- architektonický mix medzi Budapešťou, Amsterdamom, Edinburghom, Readingom, bretónskym vidiekom
- hustá, spoľahlivá a presná sieť MHD, osobná & nákladná doprava vytlačená na rýchlostné cesty za mestom
- ponuka tovaru dovezeného z celého sveta, kultúrne akcie, vývojové & výskumné strediská
(niekto by mal prestať s LSD)
ludia, prosim, potrebujem kvoli jednemu projektu, tak trosku vaznejsie