Ideálny svet vytvorený podľa teba by bol pre mňa nudný. Ale že kurva nudný!
Mne by len stačilo, keby sa neplatili dane aj s poondených cukríkov v lekárni, ktoré sú 2 mesiace po záruke, a keby mal každý riadny balík peňazí. Toto ma tak momentálne napadlo, časom doplním.
miesto kde má každý národ priestor na vlastný rozvoj a nie sú tam príživníci čo len vyciciavajú blahobyt čo vybudovali iný. Tiež by tam bola nulová kriminalita a kriminálnici by makali v pracovných táboroch.
@looolaaa1 tak ako ked si uz niekedy zaspen spravy tak ma aj dost unavuje sledovat co kdo zas komu spravil a tak, ale tak neviem ci denne bojujes proti zlu ale ak tak potom si budeme dalej zit tak ako teraz len bez toho ze sa nemusis bat neznasanlivost alebo nasilia a tak neivem ci sa chapeme
@semhamforas btw to aj ja som prizivnik ? bo zatial dost vyciciavam tento stat mi plati skolne a tak, dava mi aj dake tie prachy a tak, a zatial nic moc do tej spolocnosti nepridavam
@ork92 nulová kriminalita, nie 0 kriminálnikov. Ale kedze je to utopia, tak by sa zaobchadzalo s kriminalnikmi hentak.
A ty si chcel moj názor, tak tu nerozoberaj podrobnosti. Nie ty príživník niesi lebo za 1 neplánuješ do konca života tento štát vyciciavať a štát ti školu platí lebo neskôr z teba očakáva nejaký osoh a za druhé si sa tu aj narodil a tak máš na nejaké veci aj nárok na rozdiel od rôznych sociálnych turistov
budem nechutne patetická ale svet kde by som niekoho bola schopná lúbiť a aj on mňa a ešte všetci obyvatelia by boli duševne vyrovnaný čiže všetky spory a problémy by boli zažehnané.... a ešte príroda... tá by bola o kus lepšie na tom...
ale ak dáme preč toto citové ja čo ma ovládlo tak by mal byť môj ideálny svet ako Zemeplocha! a rovnako humorný! samozrejme by ho niesli 4 sloni stojaci na veľkej korytnačke Atuin
@lawey vobec nie nechutne pateticka, len tvoj idealny svet proste , no neviem ci by bolo fajn ak by boli vsetci dusevne vyrovnany ja som rad ze som dusevne nevyrovnany
@ork92 áno bolo by to skvelé... nitko by nikoho neriešil, vzťahy (nemyslené len romantické) by boli omnoho jednoduchšie, ludia by rozmýšľali rozumnejšie....
o____O ty si rád duševne nevyrovnaný? ... čo by som ja dala za vyrovnanosť....nie je pre mňa krajšieho pocitu
možno by som umrela pri pôrode v dvanástich alebo by ma obetovali pre úspešnosť lovu, ale to je nepodstatný detail, pretože by som to brala ako niečo úplne prirodzené
@lawey tak ja to berem s toho uhlu ze ak by sme boli vyrovnany tak tim by sme stratili svoju osobnost, alebo neviem ako to mam presne vyjadrit ale v podstate nejak tak
@ork92 vôbec! nie vygumovanosť, správanie sa ako stádo ani nič inéô... len ten povznášajúci poci keď ťa maličkosti netrápia ale tešiš sa nadkaždou jednou pozitívnou, žiješ pre niečo a súhlasíš stým
@lawey hmmm, tak mas troska nevihodu ze v poslednom case som nad tym troska rozmyslal, ale ono je niekedy dobre sa zaoberat kazdou malickostou, riesit kazdu pi.ovinu, ked sme sialeny nerozumny a blaznivy len tak , a to hladanie ceste von z toho, a inak co ak taky mame byt a spolocnost nam hovori ze to je zle ? troska neskoro na takuto debatu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Mne by len stačilo, keby sa neplatili dane aj s poondených cukríkov v lekárni, ktoré sú 2 mesiace po záruke, a keby mal každý riadny balík peňazí. Toto ma tak momentálne napadlo, časom doplním.
ale zhruba si asi predstavujem nieco v takom zmysle, aby sa kazdy mal dobre a aby sme nenicili prirodu a tak
Viem, že zlo je zlé (och, ake duchaplné! ), ale predstav si, čo by potom tvorilo 3/4 večerných televíznych novín?
A ty si chcel moj názor, tak tu nerozoberaj podrobnosti. Nie ty príživník niesi lebo za 1 neplánuješ do konca života tento štát vyciciavať a štát ti školu platí lebo neskôr z teba očakáva nejaký osoh a za druhé si sa tu aj narodil a tak máš na nejaké veci aj nárok na rozdiel od rôznych sociálnych turistov
ale ak dáme preč toto citové ja čo ma ovládlo tak by mal byť môj ideálny svet ako Zemeplocha! a rovnako humorný! samozrejme by ho niesli 4 sloni stojaci na veľkej korytnačke Atuin
o____O ty si rád duševne nevyrovnaný? ... čo by som ja dala za vyrovnanosť....nie je pre mňa krajšieho pocitu
žiadne znečistenie
žiadne problémy s peniazmi
žiadne väčšie vojny
možno by som umrela pri pôrode v dvanástich alebo by ma obetovali pre úspešnosť lovu, ale to je nepodstatný detail, pretože by som to brala ako niečo úplne prirodzené