napirklad v roku 1980 nemalo PC tak vela ludi a internet nooo to asi fakt malo, a prezili cize aj ja by som to dokazala sice by to boo asi blbe lebo cez net si pisem s kamosmi co nevidim denne, mailujem, zistujem co nove, nakupujem ale prezit sa da
no ved ale v uvode mam napisane, keby zrazu nebol, to znamena, ze keby teraz vypadol a nebolo by nic, pretoze za tych tridsat rokov, si myslim, sa vela zmenilo
Padla by cela ekonomika mozno ale keby sa zrusili taketo komunikacne centra ako to, vedel by som si predstavit ten svet, kde ked poviem, ze prid zajtra o piatej niekam, tak nedostanem 15smsiek (samozrejme prehnane) s textom ci to plati a ak sa neozvem tak dotycny nepride, lebo som to nepotvrdil pacil by sa mi ten svet, kde by slovo malo opat vahu, a nemusel by som nikoho prezvanat a nemusel by som pocuvat, ze na niekoho ani nemyslim, lebo mu nenapisem...
ľudia si vždy vedeli zohnať informácie... vrátili by sme sa ku knihám, noa? a čo sa týka komunikácie, telefóny existujú, aj pošty... nič hrozné... ale tak určite, že pre mnohých by to bol koniec sveta
ja mám prístup k netu dosť tak obmedzený, lebo vlastne nebývam doma... a keď nie som doma, tak sa na net moc nedostanem takže viem aké to je... ale je to dosť ťažké nemať internet v spoločnosti, kde je internet... ale ak by ho nemal nikto... žiadny problém..
bez internetu by bolo veeelmi tazko.. teda mne.. fakt by som asi netusila o svete okolo lebo na nete je seko o k zivotu potrebujem.. teda nie setko ale vecina.. ale na chvilu bez netu by sa dalo..
ja by som bol za ... mne by zrusenie internetu absolutne vobec nevadilo ... ved ked ludia vedeli bez neho zit prakticky odkedy tu sme (tych 30 rokov co existuje internet mozeme zanedbat) tak preco by to neslo bez neho?
costee to by bol iny zivot mohla by som byt ignorant a kaslat na niekoho a ten dotycny by ani nevedel lebo by som sa mu nemalo ako ozvat a to by vedel costee to cemmmm :d ale pootm potrebuejm najmemej 300eur kredit
1. koho sa to potom v @0 pýtaš ?
2. proti téme nemám nič... reagujem na tvoj príspevok v ktorom hovoríš, že ako super by bolo bez netu pri ktorom len zabíjaš čas. nemyslíš, že jednoduchšie ako zatracovať existunciu celého internetu by bolo k PC proste nesadať ?? ach tá logika...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja mám prístup k netu dosť tak obmedzený, lebo vlastne nebývam doma... a keď nie som doma, tak sa na net moc nedostanem takže viem aké to je... ale je to dosť ťažké nemať internet v spoločnosti, kde je internet... ale ak by ho nemal nikto... žiadny problém..
@29 nikto ťa nenúti sedieť tu...
1. koho sa to potom v @0 pýtaš ?
2. proti téme nemám nič... reagujem na tvoj príspevok v ktorom hovoríš, že ako super by bolo bez netu pri ktorom len zabíjaš čas. nemyslíš, že jednoduchšie ako zatracovať existunciu celého internetu by bolo k PC proste nesadať ?? ach tá logika...
prezili keby sme nevedeli co to je jezis taka otazka