Ták, ani sa nenazdám a zachviľu padám zo základky. Premýšľala som nad internátom dakde v Košiciach. Mám možnosť ísť na intrák alebo zostať u starých rodičov.(Intrák by bol lepši
Čo myslíte? Aké máte skúsenosti? Na čo mám byť pripravená? Nejaké tipy?
Ak chceš pokoj a kľud, vyžaduješ súkromie a nemáš rada ľudí, tak ostaň u starých rodičov.
Ak naopak máš rada zábavu a chceš spoznať nových ľudí tak choď na intrák.
osobne som na internáte nikdy nebola, ale z toho, čo hovoria ostatní sú len dve možnosti
tá prvá je, že chytíš zlý intrák so zlou vychovávateľkou a teda budeš mať krátke vychádzky a budeš pod neustálym dozorom,
ale tá druhá a pravdepodobnejšia je, že to budú najlepšie roky tvojho života takže podľa mňa určite choď do toho
@mao777 Ja som na internáte v Trnave a môžem hovoriť len v dobrom . Nikdy to neni luxus to je pravda niektoré podmienky sú dosť hard ale tie spomienky a zážitky, tí ľudia to je niečo čo ti nepokazí ani tá najnehygienická sprcha na svete . Samozrejme že vychy zakazujú a vychádzky nie sú ideálne ale kedže bývaš s veľa ľudmi je to akoby si bola vonku stále. A k tomu pravidlá sa porušujú a to hlavne v noci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ak naopak máš rada zábavu a chceš spoznať nových ľudí tak choď na intrák.
tá prvá je, že chytíš zlý intrák so zlou vychovávateľkou a teda budeš mať krátke vychádzky a budeš pod neustálym dozorom,
ale tá druhá a pravdepodobnejšia je, že to budú najlepšie roky tvojho života takže podľa mňa určite choď do toho