zasa skatulkujeme...
sama sa spravas casto iracionalne, ale okolo teba sa deje mnozstvo racionalnych veci, preco sa to teda snazis vsetko zaskatulkovat len smerom k extremom?
my ako ľudia, mame obmedzené možnosti vo vnímaní x veci - veľa veci nie sme schopný napríklad vidieť lebo nám to naše tzv obmedzene ľudské zmysli nedovolia... a práve to si nedokážeme vysvetliť racionálne takže to zahrnieme pod množinu iracionálneho - pritom to môže mat zmysel a vyššiu súvislosť .
ďalšia varianta je to čo sme ešte nestihli pochopiť - prísť na to ako to tak funguje a prečo - (postrada to určitý zmysel pre nás) tak je možne že aj to sme podobne zahrnuli pod iracionálnu sféru - to skôr myslím na vedeckej úrovni badania.
moje stanovisko je že všetko ma - ma svoju racionalnu zložku...napriek tomu že možno velku čast nevidíme, nechapeme, nevieme najst súvislosť - všetko ma svoju akciu a adekvatnu odozvu - reakciu - vo všetkých smeroch a hlbkach..či ?
ja som praktický a racionálne založený človek, vždy sa snažím prísť na koreň veci a nájsť racionálne vysvetlenie.. ale sú veci pre ktoré (zatial) nemáme racionálne vysvetlenie.. takže nie, neexistuje na všetko racionálne vysvetlenie. sú veci ktoré ludský mozog nevie pochopiť , takže ich nemožno vysvetlit rozumum, ciže ich môžeme vysvetliť len pomocou nejakých iracionálnych vysvetlení, prípadne sa zmeriť s tým že nepoznáme vysvetlenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
sama sa spravas casto iracionalne, ale okolo teba sa deje mnozstvo racionalnych veci, preco sa to teda snazis vsetko zaskatulkovat len smerom k extremom?
ďalšia varianta je to čo sme ešte nestihli pochopiť - prísť na to ako to tak funguje a prečo - (postrada to určitý zmysel pre nás) tak je možne že aj to sme podobne zahrnuli pod iracionálnu sféru - to skôr myslím na vedeckej úrovni badania.
moje stanovisko je že všetko ma - ma svoju racionalnu zložku...napriek tomu že možno velku čast nevidíme, nechapeme, nevieme najst súvislosť - všetko ma svoju akciu a adekvatnu odozvu - reakciu - vo všetkých smeroch a hlbkach..či ?