@pumaamravec si zabila oné @12 jj to je sexi, komfortné, príjemné, milé, zlaté, netlačí ťa to, keď si nato ľaháš , udrží ťa to , proste ono je to také super
čo ja viem, mne to je asi jedno, brucho teda nie je nejaké kritérium, keď si vyberám chlapa, ale ja preferujem také tie svoje feťáčikovské typy, chudé a vysoké chobotnice, s takými sa vláčim
cisto teoreticky(!!!!) by mal byt tlstejsi muz lepsi v posteli(hlavne taky s velkym kotlom, velka rit je na skodu). brucho vytvara vacsi odklon od partnerky pri polohách spredu. cize je aj uhol vniku by mal byt ostrejsi=tlaci na bod G
a ta realna vyhoda by mohla spocivat v tom, ze sadlo je makke=vacsie pohodlie pre vas
coze ??? tak ja som teda asi pekny alebo co ? ked som tlsty (185cm mam a 97kg no a brucho je kopa sadla ) to by ma nidky nenapadlo ze babam sa pacia tlste brucha na chlapoch
páčia sa mi normálne brušká na mužoch ..ani vypracované ,ani väčšie ako by mali byť ..také chudé skôr ..neviem to presne definovať ..ale také ako má môj chlapec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
Horsie ako letiet na 20kilovych japoncov
» yfrog.com/7etelozxj...
ono to vyzera tak pekne potom aj na babe je to pekné aj na chalanovi
a ta realna vyhoda by mohla spocivat v tom, ze sadlo je makke=vacsie pohodlie pre vas
na takom makuckom sa dobre lezi
páčia sa mi chudý chlapci, taký s normálnou postavou
Asi si ho pridám na FB.
Niezeby som ine vyslovne neznasala, ale preferujem chude. Asi preto ze sama som jak sparatko xD
Áno, pridaj!!! Aj Rasťo si ho pridal.
Ale on to potvrdí!