ja som boh. mam fuzy, svatoziaru a som stary ako matuzalem. ALE! dal som sa oholit, svatoziaru som predal do cirkusu a bol som na liftingu. teraz som inkognito. modlite sa.
Ja som váš pán! ale asi až keď napší a uschne napadajú meteority a satan príde zo southparku na zem a rozdá si do o sadamom husajnom alebo nie lepšie z Bushom
na žačitku ste tu začali matematicky vyvratit alebo potvrdit boha,, neskor tu už vsetci chceli byt bohmy,,, je to tu neake zmrzle.
ja som ATEIK ale ak vezmem, bibliu, boh nas stvoril na svoj vlastny obraz,, neviem, či je brane po fyzickej alebo psychickej stranke? ak je boh dokonaly, musi to byť nadherna žena, ale podla biblie najprv stvoril Adama a potom z neho Evu. Ked ludia počnú dieťa, svetky bunky sa začnu delit a delia sa tak, že vytvaraju prototip--ženu, až neskôr užske geny ovplivnia, že z embria sa vyvinie napr. chlapec. z toho vypliva že my mužske plemeno nie sme ak taky bohom obdareny... ako každy vie, v maternici prebieha kompletna evolucia v sktratke ( od tvora s chvostom, a blanami až po niečo podobne ako predchodca opice.. radim vam pozrite si prednatalny vyvyn ludskeho embria,, Ak sme bohu podobny po mentalnej stranke, tak boh ako jedinec je idot ale ako ludstvo je to hajzel,, tak a je pravda
podla mna v tom prvom dokaze je chyba hned v tej vete ze existuju dvaja Boh a ja...ale ked ja som boh...tak existuje jeden a to JA BOH bodka...som muudra D
heh, vsetci v tom mate chybu, lebo nastastie neexistuju len dvaja, ale miliardy ale Boh len jeden, to hej (dufam, ze sa aj tato recesivna diskusia nepremeni na dalsie hadanie sa o nabozenstve, to uz by bol cely birdz zamoreny )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
x = 2 / *(x-1)
x(x-1) = 2(x-1) / roznasobenie
x2-x = 2x-2 / -x
x2-2x = x-2 / x pred zatvorku
x(x-2) = x-2 / deleno (x-2)
x = 1
sice stare ale tiez dobra haluz,podobne ako tvoje
borovica + pivo = B10
lebo ked chces nieco delit musi platit podmienka ze sa to nerovna nule, a x-x sa rovna nule,cize potom po vykrateni vychadzaju uz uplne zle vysledky
takze chyba je v tom krateni x-x lebo to nie je definovatelne, on sa vlastne zahral na Chuck Norrisa a delil nulou
keby som mal dost casu a dost drog tak za rok si vsetci myslite ze som boh ja to vam garantujem :p
azel sprav temu o smiechu. podebatujeme trochu
aj tak bol najlepsi babylon 5 :p
ja som ATEIK ale ak vezmem, bibliu, boh nas stvoril na svoj vlastny obraz,, neviem, či je brane po fyzickej alebo psychickej stranke? ak je boh dokonaly, musi to byť nadherna žena, ale podla biblie najprv stvoril Adama a potom z neho Evu. Ked ludia počnú dieťa, svetky bunky sa začnu delit a delia sa tak, že vytvaraju prototip--ženu, až neskôr užske geny ovplivnia, že z embria sa vyvinie napr. chlapec. z toho vypliva že my mužske plemeno nie sme ak taky bohom obdareny... ako každy vie, v maternici prebieha kompletna evolucia v sktratke ( od tvora s chvostom, a blanami až po niečo podobne ako predchodca opice.. radim vam pozrite si prednatalny vyvyn ludskeho embria,, Ak sme bohu podobny po mentalnej stranke, tak boh ako jedinec je idot ale ako ludstvo je to hajzel,, tak a je pravda
a už prvé tvrdenie je zle - nie sú len dvaja, na svete je aj okolo 6 miliárd ďalších ľudí