Dóbre...v skratke...na predtáčanie máme tému cesta okolo sveta...a ja som dostala jamaicu...mám 30 sekundovú scénku...mám na to oblečenie,všetko...ale čo tam mám akože tú pol minutu robiť??.. nenapadá vás niečo dobré, čo jamaicu,reggae a rastamanov vys
to prve je smiesne na zaciatku, dobry vyraz na otravnu zensku,
podla mna proste to co vsade, len tam maju taku tu klasicku vacsiu pohodicku osidlenia pri mori v tropickom pasme .... proste preco je reagge ake je? prides a ukazes, ze si vedia vychillovat dobre,
čo ja viem to máš byť sama v tej scénke? napríklad by si si mhola dáke to ležadlo zaobstarať abo stačí nejaké kreslo, pustiť do toho reggae hudbu a tak pohodovo sa dokolísať k tomu lehátku, zobrať do ruky drink, nasadiť slnečné okuliare a okolo teba by sa do rytmu mohli kolísať dáke tanečnice alebo neviem...to je prvá vec čo ma napadla, ale 30sekúnd to je nič, to určite vymyslíš dačo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
to prve je smiesne na zaciatku, dobry vyraz na otravnu zensku,
podla mna proste to co vsade, len tam maju taku tu klasicku vacsiu pohodicku osidlenia pri mori v tropickom pasme .... proste preco je reagge ake je? prides a ukazes, ze si vedia vychillovat dobre,
samozrejme si tam pusti nejaké fajnové reggae napríklad :
sadni si na stoličku daj si bríle slnečné a iba pokyvuj hlavou