@skypina presne tak ....ja ked vidim cerstvo namalovanu bytovku a tam nejaký kretén sprejom spravi nejake trapne A-čko...alebo nieco napise...tak by som pozabijal takych oných...ale su aj take co fakt za nieco stoja
ako kde... niekde je to fakt umenie a obdivujem čo všetko dokážu stvoriť.. ale hentí dementi "taggeri" keby som nejakého prichytil pri mojom dome tak mu vysprejujem oči, bez srandy...
dneska som zase maala vytvarnu ale nejde o to ide o to že učitel ktorý ma učí tak mi powedal že podla neho je to umenie...lebo len tak niekdo to newie nakreslit...a ked sa zamyslite nad tym tak to je aj tazke kym to namalujete a je to pekne..takze ucitel nakoniec dodal ze graffiti su nové umenie x)
je to umenie. ale nie je graffity ako graffity . . . tie nápisy hákové kríže a blbosti . to nie je umenie . to robia malé deti . ale graffity vo sfojej podstate umenie je .. len si to treba oddeliť . seriózne . a hlúpe . .
Vieš je rozdiel medzi Graffitermy a Writermy Mne sa pačia graffiti ktore su fakt bombove nie take smrady ako byvaju na panelakoch napr. na tom mure pred OC Optima tie su nadherne
urcite to je umenie.. ale keby su steny bez tagov co sa prekryvaju jeden cez druhy,len cisto graffity tak by nato mala starsia komunita urcite iny nazor
u nas v meste je posprejovany asi 50metrovy plot na 1 ulici...a su to fakt krasne veci niektore. ale zabila by som ludi ktori nam na nas cisto biely plot nasprejovali otazniky a znacky. idioti
ked je to na nejakej starej stene, oka...ale ked neajky debil nacarbe na cerstvu fasaku alebo historicku budovu nejake kliky-haky, tym by som to dala premalovat z vlastneho vrecka
heeej, ja som sa tu s tým kašlala a mne ten koment neodoslalo. takže znova
Ja rozlišujem graffiti a sprejerstvo. Sprejerstvo je pre mňa trápne čarbanie malých deciek,ktoré si kúpia sprej a čarbú s ním po všetkom okolo čoho prejdú len aby sa nenudili.
Graffiti sú pre mňa umením tak isto ako skladanie piesní,spievanie,či maľovanie na plátno.A sú o niečo originálnejšie.
Kedy ste boli naposledy na výstave v galérií???
Keď nejde Mohamed k hore,tak ide ona za ním.
Na ulici sme každý deň.Takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale v dnešnej dobe si už každá čmáranina na bráne myslí, že patrí medzi graffiti.
Ja rozlišujem graffiti a sprejerstvo. Sprejerstvo je pre mňa trápne čarbanie malých deciek,ktoré si kúpia sprej a čarbú s ním po všetkom okolo čoho prejdú len aby sa nenudili.
Graffiti sú pre mňa umením tak isto ako skladanie piesní,spievanie,či maľovanie na plátno.A sú o niečo originálnejšie.
Kedy ste boli naposledy na výstave v galérií???
Keď nejde Mohamed k hore,tak ide ona za ním.
Na ulici sme každý deň.Takže tak
@14 tie 'hakove krize a blbosti' nemaju radi ani samotni writeri, pretoze to o nich dava viac nez mylny obraz
Pre mna su graffiti - OZAJSTNE GRAFFITI - umenim.