jak je punk tak je EMO.. EMO-cionalny ... vcetko prezivaju moc ... chalani sa zvyknu tez malovat.. nosia take cierne ofinky cez pol tvaree.. NIEKTORI sa rezu .. a take...
no ale nechcem vsetkych hadzat do jedneho vreca.. ale pripada mi to ako trapas...a ako momentalna modna vlna...(viem ze je to uz dlhsie ale len teraz sa to tak spopularizovalo)... Ghotica je lepsia... taki mi sedia viac
Fo nemusí ti byť trápne.. ja som tiež nevedela čo to je, až kým sa moja sestra nezačala istý čas obliekať jak emo.. ale našťastie ju to prešlo... a hlavne kým jej býv. spolužiak si nezačal žehliť ofinu, maľovať sa, a na konci už aj rezať
každý by mal byť sám sebou... a nie sa skrývať za dajaké štýly...
a to že sa chalani maľujú, revú a pod. kraviny,, jooj nemôžem z toho...
Takze Ja sice emo niesom...Lebo sa nechcem priradovat k ludom co si nacesu oinky ce pol ksichta a ledva vidia... ich zivotom je vraj prezivanie emocii a take podobnosti..Ide tam o image ktory je zalozeny vraj na pasikoch bodkach a kockaach.Ja pocuvam emo hudbu...ktora vlastne ani tak emo neni je to skor len pozersky pop punk.Skutocna emo hudba je zalozena na sepkani a kricani cim sa vlastne vtedy prejavuju tie emocie... a nie rezanie si zil a depkovanie pod zhasnutou lampou...Mne pride emo ako greenpeace... chrania zem! a to sa poklada za tie emocie...Nie plakanie a oblizovanie sa s chalanom. Ale to ako sa snazia ju chranit.. preto su vacsinou vegetariani.alebo su este zastancom "do it yourself" to znamena ze si veci vyrabaju sami. a nespoliehaju sa na vacsinu. a to su uz vazny manici... proste ale aby som to zhrnula... mozete si o mne myslet co chcete... samozrejme ja na tento clano ocakavam aj nejake negativne postrehy ze hej co sa nam pretes do stylu nasho zivpte... lenze zijete v oomyle.. bohuzial je to tak-.. to je lne to vase pozerske emo takze ak sa vam tento prispevok nepaci.. chodte si zhasnut lampu a placte v kute alebo si chodte pisat basnicky ako vas cely svet nenavidi... takze to ej asi tak vsetko
je mi zle z každého ktorý sa hrdo škatulkuje, ja v puberte som počúval hardcore ,obliekal do čierneho a roztrhaného a tiež som si sem tam neaký pekný obrázok vyrezal do nohy ale emo to sú homo buzi ,niečo jak barby v čiernom ,počúvajú dojímaky a dostavajú nakladačku od kamošov
Na skatulkovani nie je nic zle, pokym dany clovek tym stylom zije cely svoj zivot a nie len videl niekde v TV nejakych trapkov, tak ce patrit medzi nich..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale tu mas link...
» sk.wikipedia.org/wiki/Emo...
no ale nechcem vsetkych hadzat do jedneho vreca.. ale pripada mi to ako trapas...a ako momentalna modna vlna...(viem ze je to uz dlhsie ale len teraz sa to tak spopularizovalo)... Ghotica je lepsia... taki mi sedia viac
každý by mal byť sám sebou... a nie sa skrývať za dajaké štýly...
a to že sa chalani maľujú, revú a pod. kraviny,, jooj nemôžem z toho...
Takze je to zas len nejaky styl. No super.
Zacnem nosit monterky, to bude moj styl...