ja mam nahodou rad naivnych ludi lebo aj ja som tak trochu naivny..a je podla mna snimi lepsia haluz lebo su viac otvoreni a veria ze vsetko co sa povie ostane len medzi nami ...co ja aj dodrziavam
je to zaujímava otázka... Tak naivita môže byť krásna, lebo nás drží v sne iluzii..
Horšie je prebudenie do reality a ešte horšie môže byť neprebudenie...
Ako pre koho,kto je naivný je mu jedno či je aj ten druhý naivný a nepríde mu to podľa mňa negatívne alebo zlé...ale ak niekto nemá rád naivných ľudí tak potom je to preneho zlo ale povedzte mi kto dnes nieje aspoň v jednej veci naivný?a myslím že nieje bohviečo...odsudzovať naivných ľudí keď je ten dotyčný sám naivný...takže aj ja som naivná priznávam to
Naivita sice naivnemu moze uskodit, ak su jeho plany nerealne - ale odkedy mozeme tvrdit, ze plany su nerealne? Bez naivnych ludi by sme stale zili v jaskyniach.
Bol naivny Einstein, ked pracoval na teorii relativity?
Bol naivny Edison, ked sa vyse tisickrat neuspesne pokusil o zostrojenie ziarovky?
Boli naivny bratia Wrightovci alebo Henry Ford?
Aj vsetci filozofi boli v podstate naivni...ale bez nich by sa svet Zapadu nikdy nevyvinul do takej podoby, aku ma dnes - aj ked mozno psycholog by ich oznacil za "neurotickych".
Mozno ze zalezi od toho, o com clovek sniva. Clovek by podla mna mal mat sny, ale zaroven by mal zit aj pre pritomnost, a hlavne pre seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Horšie je prebudenie do reality a ešte horšie môže byť neprebudenie...
Bol naivny Einstein, ked pracoval na teorii relativity?
Bol naivny Edison, ked sa vyse tisickrat neuspesne pokusil o zostrojenie ziarovky?
Boli naivny bratia Wrightovci alebo Henry Ford?
Aj vsetci filozofi boli v podstate naivni...ale bez nich by sa svet Zapadu nikdy nevyvinul do takej podoby, aku ma dnes - aj ked mozno psycholog by ich oznacil za "neurotickych".
Mozno ze zalezi od toho, o com clovek sniva. Clovek by podla mna mal mat sny, ale zaroven by mal zit aj pre pritomnost, a hlavne pre seba.
len co na hubu padne potom