ludí nič iné nezaujíma len láska, každý chce z niekým chodiť ,každý niekoho potrebuje...som tu jediná čo si to nemyslí? asi som čudná ale ja vážne nemám potrebu si niekoho hladať, aj tak sa mi zdá že väčšina ludí ktorých poznám sú spolu len preto aby
nemyslím si, že je mať dôležité za každú cenu partnera, láska príde keď má prísť, ale podľa mňa o človek potrebuje osobu, ktorá ho objíme keď mu je ťažko, ktorá ho vypočuje, ale aj ktorá sa s ním bude tešiť a málo by to byť vzájomne nie v rámci ,,využívania" Ja takú osobu nemám (len čiastočne = nemôžem jej povedať všetko) a niekedy by som ju fakt potrebovala (nemusí to byť automatický chalan, môže to byť kamarátka, sestra, babka alebo aj mama)
Keď si spokojná, tak je to fajn. Je to tvoj život a tak je to dobre
Ľudia sú spolu, alebo by aspoň správne mali byť spolu, preto, že sa majú radi, dopĺňajú sa, podporujú sa a niečo si budujú. Aspoň teda ja to tak vidím a sú to moje priority.
je krásne mať niekoho a vedieť, že ťa ten niekto má rád a môžeš sa na neho spoľahnúť. Ale ak to niekomu vyhovuje byť sám, tak potom je to v poriadku
pre mna to je dost dolezite ... lebo mne osobne to objatie...bozky...dost chybaju, ked som sama ...
ale nikdy nehladam laska si ta ma najst sama ... ,ale pokial to tebe nevadi a si takto stastna tak preco nie ,tvoje rozhodnutie a urcite sa takych ludi najde viac
neviem myslim si ze prirodzenost pre zdravy dusevny zivot cloveka je spolocnost ... ludia si tie vztahy zacali delit a pripisovat im hodnotu a silu ... myslim si ze ked clovek ma vsetko a v podstate mu nechyba nic zo socialnej stranky potom ak nema partnera a nechyba mu tak je to v poriadku ak ho ma a nema priatelov mozno mu chybaju tí ... a mozno aj nie ... je to individualne kazdí potrebuje nieco ine ...
clovek podla mna prirodzene potrebuje dotyk - hovorim o intimnom dotyku ( dotyk tela - pocit bezpecia a lasky - pocit ze je vsetko v poriadku ) bolo by asi zvlastne keby nemal partnera a doslova zhanal tento dotyk u ludi, cudzích alebo ze by vsetci fungovali intimne medzi sebou bez rozlisovania vztahov, bolo by to asi zvlastne ... priroda je zariadena tak ze sa má párovať ...
@flyleaf - je dôležité niekoho mať pre toho pre koho je dôležité niekoho mať. je to taká rozšírená téma rozhovorov preto, lebo pre väčšinu ľudí to dôležité je. čo o tebe nehovorí či si normálna alebo nenormálna alebo či sú oni normálni alebo nenormálni, len to že pre nich to dôležité je a pre teba nie. tak čo riešiš?
to je zvláštna otázka toto.... nakoľko človek niekoho potrebuje a nakoľko iba chce. A naozaj je asi pravda,že je to individuálne. Ja by som nedokázala byť bez niekoho,kto je pre mňa VIP pretože som prirodzene tvor maznavý a skupy na uprimnosť, pri tých,komu neverím. Preto potrebujem niekoho TOP.. a tiež je tu istá biologická potreba,ktorá sa nedá ukojiť len tak s hockým, nie?
Pre mňa to napríklad je dôležité, lebo inak som osamelá, deprimovaná a taká nejaká nekompletná. Zdieľať s niekým život je pre mňa tá najdôležitejšia vec na svete (no dobre, ešte zdravie, ale to väčšinou nevďačne obchádzam). Ale zase chápem, že niekto iný to tak proste prežívať nemusí a určite by mi ani nenapadlo pýtať sa, prečo nikoho nemá, to je taká strašná sprostosť. Nabudúce im povedz, že si nemala čas si niekoho zaobstarať, ale do týždňa to plánuješ napraviť, že či budú spokojní s takou odpoveďou
@sandy114 a ty sem len chodís hladať gramatické chyby? tak sorry za to ´pýta´ viem už som si to všimla ale písala som rýchlo viem že to má byť mäkké i ,ešte raz sorry
@midnight asi ste ma tu zle pochopili ja sa nepýtam či som alebo nie som normálna ja velmi dobre viem ako som na tom ja som len chcela vedieť ako ste na tom vy
Tiež si myslím, že byť s niekým len preto, že sa to patrí a tak podobne, nie je správne ani dobré. To sa asi potom vytráca to podstatné...A myslím, že najaké "hľadanie" si niekoho tiež neni to s čím by som súhlasil, veď ľudí stretávame denne dosť, aspoň zatiaľ a aj tak je výber partnera jedna z najdôležitejších vecí v živote a aj jedna z najkrajších
vobec nie je dolezite niekoho mat. ja som tiez bola istu dobu slobodna a maximalne mi to vyhovovalo. mat niekoho za kazdu cenu? a naco, vystacila som si aj vo svojej 'samote'. samozrejme mi chybali objatia, neznosti a laska, ale nasilu sa davat dokopy s niekym len pre to, aby som mala polovicku je blbost.
samota je občas možno super, ale aj tak ťa nakoniec dostane ... nedá sa to a ak to niekto vydrží, tak sa to odrazí na psychike, nervozita, agresivita a podobne hovorím tak trocha aj z vlastnej skúsenosti...
ešte pred pol rokom aj dačo som toto isté hovorila aj ja..jak mi je úžasne samej a neznášala som tie blbé otázky ostatných...a asi mesiac na to som si našla chalana s ktorým som doteraz a teraz to už považujem za dôležité mať niekoho...Jak sa hovorí: Vo dvojici ide všetko ľahšie.
Ja neviem, celý tento fenomén sa podľa mňa v spoločnosti rozšíril nie príliš dávno, a kedysi sa láska brala úplne inak. Dnes sa tomu skutočne pripisuje strašná dôležitosť, a okrem toho to v nás živia všetky médiá.
Ja neviem, na jednej strane by som asi privítal nejakú spriaznenú dušu, ale už sa toho skôr obávam v poslednom čase.
otazka je ci si uz bola zamilovana ked nie tak chapem a ked ano ... tak to si nebola zamilovana. A taka otazocka ... ako to mas so sexom ked nikoho nemas a nikoho nehladas ... Milenec? Jednorazovky? Ale ak ti to takto vyhovuje tak ... si stastny clovek co sa nemusi trapit zavidim
ked ti je dobre tak,potom nemas co riesit,hlavne ze si so svojim zivotom spokojna,nie?Ved co ma prist pride,vtedy kedy ma..ja tiez nikoho nemam,cakam na toho praveho,zatial som ho este nestretla,tak cakam dalej,chodit s niekym koli okoliu je hlupost,ja by som uz rada teraz niekoho mala,ale zbytocne to nebudem silit,aspon sa tak vyhnem omylom a jazvam...nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Chodit s niekym nasilu je nahovno.
Tu mas 2 nazory.
som sama ešte som nikdy nikoho nemala , (v podstate som slušne vychovaná) a je mi úplne fajn !
Takže nad takýmito vecami sa netreba pozastavovať , čo sa má stať, stane sa !
nie je
Každý je iný a keď to takto CÍTIŠ, tak si v poriadku.
A keď sme pri tom, kto určuje, čo je a čo nie je v neporiadku?
(Táto otázka ma máta.)
Ja osobne som postihnutá deficitom dotyku.
: Radšej s debilom, ako ostať sama.
Čo už, som raz taká.
ja som tiež kedysi nepotrebovala nikoho,,,
ale na každého to časom príde
Ľudia sú spolu, alebo by aspoň správne mali byť spolu, preto, že sa majú radi, dopĺňajú sa, podporujú sa a niečo si budujú. Aspoň teda ja to tak vidím a sú to moje priority.
je krásne mať niekoho a vedieť, že ťa ten niekto má rád a môžeš sa na neho spoľahnúť. Ale ak to niekomu vyhovuje byť sám, tak potom je to v poriadku
Určite nie je správne byť s niekým iba preto, aby si nebola sama. Je to somarina a tak či tak to nemôže skončiť dobre.
ale nikdy nehladam laska si ta ma najst sama ... ,ale pokial to tebe nevadi a si takto stastna tak preco nie ,tvoje rozhodnutie a urcite sa takych ludi najde viac
problém to začne by´t keď zistím že niekohio ľubim
clovek podla mna prirodzene potrebuje dotyk - hovorim o intimnom dotyku ( dotyk tela - pocit bezpecia a lasky - pocit ze je vsetko v poriadku ) bolo by asi zvlastne keby nemal partnera a doslova zhanal tento dotyk u ludi, cudzích alebo ze by vsetci fungovali intimne medzi sebou bez rozlisovania vztahov, bolo by to asi zvlastne ... priroda je zariadena tak ze sa má párovať ...
život na ľahko je fajn, sem-tam si užiješ a ideš dalej...
ale to neni to pravé nech si kto chce čo hovorí...
a inak, filozofovanie mám rád...
Ja neviem, na jednej strane by som asi privítal nejakú spriaznenú dušu, ale už sa toho skôr obávam v poslednom čase.