Ma niekto z vas s nou skusenosti? Jaa by som chcela ist na odbor pedagogicke lyceum to je ako gymnazium len je to viac zamerane na pedagogiku... A chcem tam ist preto lebo tam je matika asi tak 2x do tyzdna a fyzika a chemia tam nie su... Potom na vysku b
@1 ale ved ja nechcem byt ucitelka ja tam chcem ist len koli tomu, ze matika je tam 2x do tyzdna a mne matika nejde a ani fyzika s chemiou tam tiez nie je .. Ale tak nwm ci sa mi to oplati ci radsej mam risknut inu skolu kde je matika aj viackrat..
a nedas mi nick na tu kamosku?
To chápem, čo si napísala v @2 , ale zase sa budeš učiť odborné predmety, ktoré ti nič nedajú, ked sa tomu nechceš neskôr venovať a ak sa dostaneš aj na výšku budú ti chýbať tie vedomosti, čo by si získala na inej a tie predmety z pedagogickej ti budú úplne zbytočné.
A na akú vysokú by si asi chcela ísť?
@3 no ja este netusim na aku vysku pojdem ale ked som si citala o tej skole tak tam pisali ze vacsinou ziaci chodia na psychologicke a filozoficke alebo tusim pravnicke? vysoke skoly.. a urcite nepojdem na ziadnu technicku alebo nejaku kde je matika, fyzika alebo tak.. skor na taketo pravnicke ale take kde netreba matiku a take...
ja som o tom nepočula ešte, ale ja som sa pred vianocami rozhodla ze idem na techniku, a dovtedy som chcela študovať jazyky. A bola by si prekvapená, že skoro na každej VŠ máš matiku, ťažko sa jej vyhnúť... môj kamarát by ti vedel hovoriť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a nedas mi nick na tu kamosku?
A na akú vysokú by si asi chcela ísť?
Ide o pracu v Kanade - Opatrovateľka - Opatrovanie starých, mladých či ľudí s postihnutím
(s možnosťou vysťahovania sa do Kanady)tzv. Caregiver/Nanny