myslím, že je to jasné .. keď máš medzi nohami penis si chlap , keď vagínu si žena ...bodka... to už aké bude mať tvoj mozog myšlienkové pochody keď vyrastieš je niečo iné ....
rodné číslo je predsa číslo, ktoré ti je pridelené po narodení .. tak čo sa budú decka pýtať či sa cítiš viac ako muž alebo žena?
Jednoznačne nie je, čo ak je to hermafrodit? A vôbec, podľa mňa by sme sa vôbec nemali deliť na mužov a ženy, na základe toho vznikajú rodové rozdiely a nerovnosť :ehm:
Vytvorte si vsetci superliberali(anarchisti,nihilisti) vlastny stat niekde na nejakych kokosovych ostrovoch a tam sa vsetci najebte aj s celou Sas aj so vsetkymi buzerantami a uTecencami sveta..mi ostatni Vas iba budeme pozorovat, niekto s nosom na € urcite Vam tam da kamery a bude vas natacat. Ale ludom , nam ostatnym dajte pokoj
@thunderstorm to sú zväčša postihnuté deti ...neviem ako sa to rieši ale je to skôr o tom, že máš nejakú retardáciu ...lebo sa tvoje telo nevyvinulo ako malo ..ale predpoklad určite bol, či to bude dievčatko alebo chlapec..... čiže žiadne TO neexistuje..len muž alebo žena...
myslím si že rodné číslo je len číslo... nikde okrem úradných vecí sa nepoužíva tak ti môže byť úplne jedno aké je... myslím si, že rodné číslo ostane človeku rovnaké aj ked sa dá preoperovať, ale ako vravím, je to len číslo... a to nikoho nedefinuje....
Ako napadne niekoho takúto k*kotinu riešiť? Podľa mňa je dementné toto vôbec riešiť a ak má niekto problém so svojou identitou tak nech ide lekárovi.
Lebo čo ak som jednorožec? to potom j*beme celé číslo rodné a vymyslite mi niečo...
zavriet vas vy zvrhli buzeranti dviha sa mi zaludok uz len ked pomyslim na trans a potom za nas nema kto bojovat ja by som vam dal vojnu jak remen a hned by ta to zvrhlictvo preslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
rodné číslo je predsa číslo, ktoré ti je pridelené po narodení .. tak čo sa budú decka pýtať či sa cítiš viac ako muž alebo žena?
toto sú také blbé témy pre neoliberálov,ktorí nemajú iné problémy,len toto riešiť...
rodne číslo, je len slabulinky "odvar" toho čo si diabol na naše zatratenie vymyslel...
Lebo čo ak som jednorožec? to potom j*beme celé číslo rodné a vymyslite mi niečo...